Casa Intermezzo

Cuza 36, Predeal » Predeal, Brașov » Localizare pe hartă
 „Confort si ospitalitate“
Camere: 11
Total locuri: 40
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
50 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Casa Intermezzo
Tipul unității: Pensiune

Casa Intermezzo se situeaza in statiunea Predeal, la aproximativ 500 m de partie si 900 m de centrul statiunii, pe o strada paralela cu DN 1 (aproximativ in spatele liceului Mihail Saulescu).

Casa Intermezzo este o constructie noua, in stil modern, pe 3 nivele si este construita pentru a satisface orice exigente.

La parter se afla un living de aproximativ 100 mp, locul ideal pentru conferinte, intalniri, seri festive precum si o bucatarie complet utilata si un bar spatios.

Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu cu cada sau dus, TV, cablu, internet wireless gratuit, minibar.

Va asteptam cu drag!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Balcon
Camere pentru nefumători
Activități sportive și de agrement
Parapantă - platit
Închiriere ATV
Șah / Table
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Predeal, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Intermezzo din Predeal, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Intermezzo? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!