Condor

B-Dul Alunis. Nr. 18 » Drobeta Turnu Severin, Mehedinți » Localizare pe hartă
 „Eleganta si bun gust!“
Camere: 10
Apartamente: 1
Total locuri: 21
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
120 de locuri
Sală conferințe
de 55 locuri
Camere - Condor
Tipul unității: Hotel

Hotelul Condor este de departe cel mai modern hotel din Drobeta Turnu Severin, iar deviza "Eleganta si bun gust!" spune totul despre aceasta locatie.

Hotelul Condor pune la dispozia clientilor 20 de locuri de cazare in camere de lux, cu toate facilitatile de patru stele: restaurant, bar, sauna finlandeza, bazin de hidromasaj cu cromoterapie, aromoterapie, sala fitness, cabinet de masaj, internet

Camerele sunt ultramodern dotate, cu grupuri sanitare proprii, aer conditionat, LCD, internet, minibar, frigider, seif in camera, uscator de par, camere cu balcon, jacuzzi, incalzire centrala, cablu TV.

Restaurantul cu o capacitate de 120 de locuri este ideal pentru organizarea de evenimente. Barul se poate incadra ca un spatiu comun restaurantului cu un plus de 40 de locuri.

Vă mai punem la dispoziţie şi o sală de conferinţe cu 40 de locuri.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Condor din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Condor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!