Casa Moşului - Cârţişoara

Cartisoara 395 (Balea-Transfagarasan) » Cârţişoara, Sibiu » Localizare pe hartă
Camere - Casa Moşului - Cârţişoara
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Casa Mosului **** din Cartisoara situata in imediata apropiere a centrului comunei, te intampina cu ospitalitatea specifica zonei de munte.

Oamenii pe care ii veti intalni aici, mancarea si bauturile traditionale de cea mai buna calitate precum si conditiile de cazare de 4 stele vor crea atmosfera de recreere, confort, liniste si relaxare pe care le-ati dorit.

Pensiunea Casa Mosului **** oferã condiţii de cazare deosebite. Capacitatea pensiunii este de 11 locuri. Pensiunea este structuratã astfel:

Parter, Mansardã ,

Parterul este compus din :

living, spatiu pentru luat masa si lounge dotat cu semineu cu focar deschis, TV-cablu, internet wireless, CD/DVD-player, bucãtãrie complet utilata, 2 bãi,

Spaţiul livingului este armonios împãrţit, semineul cu focar deschis şi scara din buşteni care urcã la mansardã reprezentând elemente cu greutate, care creazã o ambianţã primitoare.

Elementul rustic predominã în design-ul interior fãra a fi însã din abundenţã. Obiectele rustice au o valoare istoricã realã şi sunt fãcute manual de cãtre un meşteşugar înzestrat.

Bucãtãria este complet utilatã:aragaz, cuptor cu microunde, cafetieră, frigider, masă de lucru, veselă, prãjitor pâine.

Mansarda este alcãtuitã din 5 camere: 2 camere matrimoniale, 2 camere cu 2 paturi si 1 camera cu 3 locuri.

Fiecare camerã este dotatã cu baie proprie., Lenjeria de pat din puf de gasca., Trei dintre camere au balcon spre curtea interioarã cu o vedere deosebitã spre munţii Fãgãraş., Toate camerele sunt dotate cu lcd / cablu-tv / internet wireless.,

Partea de la intrare este pavatã cu piatrã de râu şi faciliteazã parcarea a 5 maşini. Curtea este plinã de verdeaţa si pomi fructiferi : meri, peri, pruni, cireşi, nuci, plante şi flori deosebite, toate fiind întreţinute cu apa rãcoroasã de la fântâna din curte. Curtea are o suprafaţã de 1100 mp.

Aerul curat specific zonei te îndeamnã sã foloseşti foişorul şi barbeque-ul de afarã, sã-ţi faci somnul de amiazã în hamac, sã citeşti o carte sau sã stai la o poveste cu prietenii pe terasã.

In Pensiunea Casa Mosului nu se fumeaza, dar se poate fuma in afara pensiunii pe terasa unde este amenajat un loc incalzit.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Grădină
Internet
Parcare exterioară
Recepție non-stop
Terasă
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Balcon
Bucătărie proprie echipată
Camere pentru nefumători
Panoramă, privelişte
Televizor
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Drumeții
Escaladare, cățărare - platit
Monopoly / jocuri de societate
Mountain biking - platit
Parapantă - platit
Pârtie de ski
Rappel / Tiroliană - platit
Remi / Rummy
Teren de fotbal - platit
Teren tenis de câmp - platit
Închiriere ATV
Închiriere biciclete
Șah / Table
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Mâncare tradițională și regională
Activități agroturistice
Cai de călărie
Foc de tabără
Grătar / Barbeque
Livadă / Pădure
Pescuit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cârţişoara, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Moşului - Cârţişoara din Cârţişoara, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Moşului - Cârţişoara? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!