Accommodations in Bucium-sat, Alba
1 guesthouses, hotels and cabins

La Baciul Stefan from Bucium-Sat

10 places | from 70 LEI per night

Nota 6.9 / 10
· Services, activities, amenities
Central heating
Access to Fully equippe...
External Parking
more amenities:
Barbeque
Biological Cuisine
Shower
Television set

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Bucium-Sat, Alba county

La Baciul Stefan - oferta de cazare
Address: Str. Principala 583
from Bucium-Sat, Alba county

Accommodation Cabană Bucium-sat - affordable prices and special offers

   Chalet La Baciul Stefan is located in the Apuseni mountains, in the village Bucium Poieni. Nearby are basalt columns "Detunatele" unique in Europe and the nature reserve "Narcissus Glade" from Negrileasa Description Chalet La Baciul StefanThe unit has 3 rooms, 10 beds, lounge "open space" with fully furnished and equipped kitchen (refrigerator, stove, microwave, coffee,). We offer the possibility ...
Price per night
starting with 70 LEI
Capacity
max. 10 places
Plecat.ro rating
6.9 / 10
Change the page →
1 

Cazare în Bucium-sat, județul Alba: obiective turistice, activități și facilități la prețuri mici

Accesând gratuit ghidul turistic Plecat.ro, veți găsi informații turistice utile și oferte de cazare atractive în localitatea Bucium-sat sau în localitățile învecinate din județul Alba.

Cazare în Bucium-sat: prețuri mici, soluții avantajoase, oferte speciale pentru vacanțele dumneavoastră

O largă varietate de oferte de cazare în Bucium-sat, județul Alba sau în vecinătate la vile, pensiuni turistice, hoteluri, moteluri sau apartamente în regim hotelier de toate categoriile. În josul paginii fiecărei unități găsiți și impresiile turiștilor care au fost deja în vizită acolo, răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare.

Informații complete de cazare în Bucium-sat!

Căutați un monument sau obiectiv turistic în această zonă? Harta Plecat.ro vă vine în ajutor prin calculul distanței între pensiune și obiectiv. Preferați o cameră cu încălzire centrală și cu conexiune la internet? Folosiți opțiunile de selecție a facilităților și serviciilor pentru a obține o listă finală de unități de turism. Sperăm să găsiți oferta de cazare pe care o căutați pentru o vacanță relaxantă!

· Accommodation in towns near Bucium-sat
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Bucium-sat? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Bucium-sat Rating: 7.2 out of 10 based on 69 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Alba. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Bucium-Sat. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.