Accommodations in Lupsa , Alba
1 guesthouses, hotels and cabins

Casa Apuseana from Lupşa

35 places

Nota 6.9 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Refrigerator
External Parking
Restaurant
Nonstop reception
more amenities:
Barbeque
Camp fire
Conference room
Fireplace
Garden
Iron
Kids play center
Multi-jet shower
Non-smoking rooms
Panorama, View
Party/ Ball room
Pavilion Garden
Personal fully equipped...
Phone

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Lupşa , Alba county

Casa Apuseana - oferta de cazare
Address: Com. Lupsa, Sat Manastire
from Lupşa , Alba county

Accommodation Pensiune Lupsa - affordable prices and special offers

   Aries Valley, this Romanian paradise created by nature in stone, stunning landscapes unique in the world is where they built Casa Apuseana. Aries Valley , where water and stone here have worked together to create landscapes of rare beauty, lies "Casa Apuseana". In a picturesque area of the Apuseni Mountains, the Apuseana House is located in Lup?a,near Lup?a Monastery.Hiking trails in the Apuseni w...
 Unit's prices are not updated
Please contact the owners!
 
Capacity
max. 35 places
Restaurant of
80 places
Plecat.ro rating
6.9 / 10
Change the page →
1 

Cazare ieftină în Lupsa , județul Alba, obiective și activități turistice de sezon

Accesând gratuit ghidul turistic Plecat.ro, veți găsi informații turistice utile și oferte de cazare atractive în localitatea Lupsa sau în localitățile învecinate din județul Alba.

Prețuri și Oferte Speciale în Lupsa puse la dispoziția dumneavoastră într-un mod simplu și eficient

Consultați lista vastă de unități de turism: hoteluri, moteluri, case de vacanță, vile sau pensiuni în localitatea Lupsa , județul Alba și vecinătate. Pentru un plus de încredere și siguranță, vă invităm să răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare de asemenea să citiți și opiniile turiștilor care au vizitat deja hotelul sau pensiunea.

Cel mai simplu și eficient mod de găsi cazarea ideală în Lupsa !

Planificați-vă excursia în câțiva pași simpli și rapizi! Plecat.ro vă oferă o modalitate intuitivă de filtrare după servicii, facilități și activități asigurate de unitățile de turism partenere. Doriți să vă cazați la o vilă de o anumită categorie și să dispuneți de o conexiune gratuită la internet? Folosiți opțiunile de filtrare și obțineți o listă finală de unități turistice la nivelul așteptărilor dumneavoastră! Căutați o pensiunea în apropiere de un obiectiv turistic pe care doriți să-l vizitați? Folosiți harta Plecat.ro și modulul Obiective Turistice în Apropiere pentru a vă orienta.

· Accommodation in towns near Lupsa
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Lupsa ? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Lupsa Rating: 7.2 out of 10 based on 69 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Alba. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Lupşa . Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.