Lazea

str. Lazesti, nr.662 » Poiana Vadului, Alba » Locate on the map
 „Paradisul verde“
Prices today »
Sigle 40 LEI / night breakfast included 1 available rooms Book now
Camere - Lazea
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea Lazea este situata in inima muntilor Apuseni intr-un cadru rural de basm cu rau si padure langa pensiune, intre comunele Scarisoara si Vadu Motilor,intr-o zona superba. Este un loc in care puteti uita de grijile cotidiene si va puteti petrece vacanta sau minivacanta alaturi de cei dragi. Noi venim in ajutorul dumneavoastra cu preturi extrem de mici si combatante oricarei oferte.

Program propus:

vizita la o gospodarie traditionala din muntii Apuseni, pentru cei ce pot si daca vremea ne permite, o drumetie de 4 ore pe varful Piatra Hojii sau Piatra Ranculii, in seara a doua foc de tabara, vizita Biserica de lemn din Lazesti, plimbare cu sania(pe timp de iarna), daca aveti alte dorinte sau sugestii, suntem deschisi si altor variante,

Pensiunea Lazea este dotata cu o centrale termica de ultima generatie ATMOS de 70kw care asigura incalzirea in totalitate a pensiunii si apa calda la baie 24oredin 24. Robinetii din camere sunt termostatari si fiecare poate regla singur temperatura dupa preferinta .

Constructia de 10/8m e asezata pe o fundatie de beton cu 1m adancime pana la panza freatica . Primul nivel este de beton si caramida cu o grosime de 40cm si este pavat cu vopsea decorativa portocalie si cuprinde : bucataria , sala de mese EXTRA ,sala de dans , terasa de la intrare si camara alimentelor . Al 2-lea nivel din lemn vopsit exterior de culoarea ciresului si are : 2 camere fiecare cu baia prorie , coridor cu acces la cele 2 camere si o terasa acoperita foarte rustica . Al 3-lea nivel are tot ca si primul 2 camere . Mansarda are 2 camere rustice . Pensiunea are o inaltime de 12 m .

Alte facilitati:

Cazare in camere cu baie proprie :da, Acces bucatarie : da dupa preferinta turistilor, Acces sufragerie/living : da,

Foreign languages spoken by the staff » English • Franceză • Italian • Aromână

Services and amenities

General Services / Common parts
Conference room
Payment by card
Room services and amenities
Central heating
Sports and leisure activities
Rummy
Others services and amenities
Party/ Ball room
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Poiana Vadului, Alba county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Lazea from Poiana Vadului, county Alba, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Lazea after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!