Accommodations in Salciua De Sus, Alba
1 guesthouses, hotels and cabins

Pensiunea Larix from Sălciua de Sus

38 places | from 170 LEI per night

Nota 6.9 / 10
· Services, activities, amenities
External Parking
Restaurant
more amenities:
Barbeque
Card games
Chess / Backgammon
Conference room
Fireplace
Garden
Kids play center
Laundry service
Monopoly / Board games
Phone
Pool table
Rummy
Television set
Tennis table (ping-pong)
Terasse

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Sălciua de Sus, Alba county

Pensiunea Larix - oferta de cazare
Address: Salciua De Jos,sat Sub Piatra,nr. Fn
from Sălciua de Sus, Alba county

Accommodation Pensiune Salciua De Sus - affordable prices and special offers

   Situată în comuna Sălciua, pensiunea Larix este aşezată pe malul râului Arieş într-un bazinet depresionar situat între Munţii Trascăului şi Muntele Mare. Varietatea reliefului carstic, prin spectaculozitatea sa, numeroasele rezervaţii naturale prezente în zonă precum şi caracteristicile climatice asigură un peisaj pitoresc şi unic,deosebit de atractiv din punct de v...
Price per night
starting with 170 LEI
Capacity
max. 38 places
Restaurant of
60 places
Plecat.ro rating
6.9 / 10
Change the page →
1 

Prețuri mici, cazare convenabilă în Salciua De Sus județul Alba la hoteluri, cabane și pensiuni.

Accesând gratuit ghidul turistic Plecat.ro, veți găsi informații turistice utile și oferte de cazare atractive în localitatea Salciua De Sus sau în localitățile învecinate din județul Alba.

Sunteţi în căutarea unei oferte avantajoase de şedere în Salciua De Sus?

Înainte de a pleca la drum aflați tot ce trebuie știut despre unitățile de turism din Salciua De Sus și atracțiile din județul Alba. Nu în ultimul rând verificați părerile altora despre o unitățile din zonă, ele vă vor ajuta să luați decizia adecvată nevoilor dumneavoastră.

O modalitate ingenioasă și rapidă de căutare a ofertelor de cazare în Salciua De Sus!

Planificați-vă excursia în câțiva pași simpli și rapizi! Plecat.ro vă oferă o modalitate intuitivă de filtrare după servicii, facilități și activități asigurate de unitățile de turism partenere. Doriți să vă cazați la o vilă de o anumită categorie și să dispuneți de o conexiune gratuită la internet? Folosiți opțiunile de filtrare și obțineți o listă finală de unități turistice la nivelul așteptărilor dumneavoastră! Căutați o pensiunea în apropiere de un obiectiv turistic pe care doriți să-l vizitați? Folosiți harta Plecat.ro și modulul Obiective Turistice în Apropiere pentru a vă orienta.

· Accommodation in towns near Salciua De Sus
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Salciua De Sus? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Salciua De Sus Rating: 7.2 out of 10 based on 69 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Alba. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Sălciua de Sus. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.