Accommodations in Stremt , Alba
1 guesthouses, hotels and cabins

Livada Bunicilor from Stremţ

14 places | from 110 LEI per night

Nota 6.9 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Internet
Vodafone Network coverage
Access to Fully equippe...
External Parking
Restaurant
more amenities:
Access for disabled per...
Access to living room
Agritourism activities ...
Airport shuttle
Baggage room
Balcony
Barbeque
Biological Cuisine
Camp fire
Card games
Chariot riding
Chess / Backgammon
Climbing

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Stremţ , Alba county

Livada Bunicilor - oferta de cazare
Address: Str. Principala, Stremt
from Stremţ , Alba county

Accommodation Pensiune Stremt - affordable prices and special offers

   Agropensiunea este situata in Stremt, la 20 km de Alba Iulia, dispune de 4 camere cu pat matrimonial, o camera cu 2 paturi matrimoniale, toate camerele avand bai proprii, bucatarie utilata modern,salon cu capacitate de 20 persoane, foisor cu gratar,soba si cuptor.De asemenea va punem la dispozitie o piscina de 50mp si parcare generoasa. "Livada Bunicilor" a fost deschisa la inceputul lun...
Price per night
starting with 110 LEI
Capacity
max. 14 places
Plecat.ro rating
6.9 / 10
Change the page →
1 

Oferte de cazare la pensiuni vile și hoteluri din Stremt și din județul Alba

Pe portalul de informare turistică Plecat.ro puteți găsi hoteluri, vile, pensiuni și cabane din județul Alba la prețuri avantajoase. Căutați cazarea care vă interesează în funcție de serviciile propuse de unitate, activitățile turistice sau în funcție de un anumit obiectiv turistic pe care doriți să-l vedeți de aproape.

Sunteți în căutarea unei cazări în Stremt , județul Alba?

Înainte de a pleca la drum aflați tot ce trebuie știut despre unitățile de turism din Stremt și atracțiile din județul Alba. Nu în ultimul rând verificați părerile altora despre o unitățile din zonă, ele vă vor ajuta să luați decizia adecvată nevoilor dumneavoastră.

Informații complete de cazare în Stremt !

Indiferent dacă sunteţi la prima căutare de cazare pe internet sau sunteţi un obişnuit al informării online portalul nostru vă propune acele informaţii de care aveţi nevoie într-un mod uşor de urmărit şi de înţeles. Folosiţi filtrele pentru a căuta doar pensiuni sau hoteluri de o anumită categorie sau care oferă un anumit tip de servicii sau de distracţii, configuraţi perioada exactă pentru care căutaţi o cameră şi vizualizaţi lista de obiective şi atracţii aflate în imediata apropiere a unităţii de turism alese.

· Accommodation in towns near Stremt
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Stremt ? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Stremt Rating: 7.2 out of 10 based on 69 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Alba. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Stremţ . Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.