Accommodations in Sub Piatra, Alba
1 guesthouses, hotels and cabins

Totu Bun from Sub Piatră

10 places | from 110 LEI per night

Nota 7 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Internet
External Parking
more amenities:
DVD-player
Hair dryer
Horse Riding
Shower
Television set
Tennis table (ping-pong)
Terasse
Traditional / Regional ...

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Sub Piatră, Alba county

Totu Bun - oferta de cazare
Address: Sălciua De Jos, Sat Sub Piatră, Nr. 563 A
from Sub Piatră, Alba county

Accommodation Pensiune Sub Piatra - affordable prices and special offers

   Situată în Munții Apuseni în satul Sub Piatră, comuna Sălciua de Jos, aproape de platoul Bedeleului se află Pensiunea Totu’Bun într-un cadru natural unic, înconjurata de rezervații naturale, cascade, păduri, peșteri, stânci, case și sălase din lemn acoperite cu paie. Comuna Sălciua este situată în partea de nord a județului Alba, pe valea Arieșului, la o...
Price per night
starting with 110 LEI
Capacity
max. 10 places
Restaurant of
30 places
Plecat.ro rating
7 / 10
Change the page →
1 

Cazare în Sub Piatra, județul Alba: obiective turistice, activități și facilități la prețuri mici

Informaţiile turistice propuse în mod gratuit de portalul nostru vă ajută să descoperiţi locuri intersante în apropiere de Sub Piatra. Parcurgeţi lista unităţilor de turism din zonă şi alegeţi cazarea cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră.

Prețuri și Oferte Speciale în Sub Piatra puse la dispoziția dumneavoastră într-un mod simplu și eficient

Descoperiți oferte de cazare în Sub Piatra, județul Alba cu toate informațiile necesare pentru pregătirea sejurului dumneavoastră la hoteluri, vile și pensiuni turistice, servicii, facilități, atracții turistice din regiune. Vizita dumneavoastră virtuală începe pe Plecat.ro

Cel mai simplu și eficient mod de găsi cazarea ideală în Sub Piatra!

Faceți-vă plinul de informații: prețuri, intervale tarifare, multe fotografii, distanțele până la obiectivele de interes pe picioare, cu mașina sau cu transport public. Folosiți hărțile Plecat.ro pentru a vă orienta mai bine și pentru a găsi în cel mai scurt timp ceea ce căutați. Modulul de filtrare vă vine în ajutor pentru a defini din start criteriile cele mai importante pentru excursia dumneavoastră.

· Accommodation in towns near Sub Piatra
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Sub Piatra? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Sub Piatra Rating: 7.2 out of 10 based on 70 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Alba. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Sub Piatră. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.