Cumpana

Arefu, Lacul Vidraru » Arefu, Argeș » Locate on the map
 „Turism la inaltime“
Prices today »
Camera Single 110 LEI / night breakfast included 5 available rooms Book now
Camere - Cumpana
Accommodation type: Cabană

Cabana Cumpana 2* este situata pe malul stang al Lacului Vidraru, in comuna Arefu, judeţul Argeş, intr-o zona depresionara, la o altitudine de 860 m, cu o larga perspectiva asupra lacului Vidraru si a muntilor Fagaras.

Cabana Cumpana 2* a fost renovata la inceputul anului 2016 si redeschisa turistilor incepand cu luna mai 2016.

Cabana dispune de 74 locuri de cazare, repartizate in 32 camere duble si 3 apartamente dotate cu: grup sanitar propriu, televiziune prin satelit, centrală termică automată proprie.

Cabana Cumpana 2* oferă următoarele facilităţi: parcare exterioară, internet wireless în lobby şi restaurant, loc de joacă pentru copii- exterior, teren de fotbal, foc de tabără.

Restaurantul cu o capacitate de 80 de locuri şi terasa restaurantului, ce pune la dispoziţie un numar de 40 locuri, vă aşteaptă cu o bucătărie tradiţionala, bazată pe preparate gustoase cu specific romanesc. Restaurantul permite organizarea unor momente festive- aniversări, dineuri sau evenimente private.

Barul de zi cu o capacitate de 12 locuri şi terasa barului de zi, ce pune la dispoziţie un numar de 10 locuri sunt locurile potrivite pentru discuţii sau pentru a savura simple momente de relaxare.

Cabana Cumpana 2* oferă multiple posibilităţi pentru petrecerea timpului liber şi pentru activităţile de team-building si anume:

- plimbari cu vaporasul pe Lacul Vidraru

- posibilitati pentru cantonamente si antrenamente loturi de sportivi

- team-building si tabere tematice pentru elevi si studenti

- seri traditionale cu foc de tabara

- teren de fotbal

Foreign languages spoken by the staff » English

Services and amenities

General Services / Common parts
Internet
Terasse
Room services and amenities
Television set
Sports and leisure activities
Football / soccer field
Bathroom amenities
Personal bathroom
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Arefu, Argeș county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Cumpana from Arefu, county Argeș, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Cumpana after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!