Accommodations in Bajesti, Arges
1 guesthouses, hotels and cabins

Maria from Băjești

10 places | from 90 LEI per night

Nota 7.1 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Internet
Orange network coverage
Vodafone Network coverage
Cosmote network coverage
Access to Fully equippe...
Refrigerator
External Parking
Nonstop reception
more amenities:
3G/4G network coverage
Access to living room
Agritourism activities ...
Airport shuttle
Baggage room
Balcony
Barbeque
Car rental
Card games
Chariot riding

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Băjești, Arges county

Maria - oferta de cazare
Address: Comuna Balilesti Sat Bajesti Nr 286
from Băjești, Arges county

Accommodation Pensiune Bajesti - affordable prices and special offers

   Situată în satul Băjești, la 19 km de orașul Pitești, Pensiunea Maria are terasă la soare și loc de joacă pentru copii. Parcarea privată este gratuită. Anumite camere au terasă sau balcon. Fiecare cameră include baie privată. Oaspeții au la dispoziție un TV. Recepția proprietății are program nonstop. Orașul Târgoviște se află la 41 km de Pensiunea Casa Bratia, iar orașul Râmni...
Price per night
starting with 90 LEI
Capacity
max. 10 places
Plecat.ro rating
7.1 / 10
Change the page →
1 

Cele mai interesante si echitabile oferte de cazare din Bajesti si din împrejurimi.

Pe portalul de informare turistică Plecat.ro puteți găsi hoteluri, vile, pensiuni și cabane din județul Arges la prețuri avantajoase. Căutați cazarea care vă interesează în funcție de serviciile propuse de unitate, activitățile turistice sau în funcție de un anumit obiectiv turistic pe care doriți să-l vedeți de aproape.

Căutați o ofertă de cazare ieftină în Bajesti?

O largă varietate de oferte de cazare în Bajesti, județul Arges sau în vecinătate la vile, pensiuni turistice, hoteluri, moteluri sau apartamente în regim hotelier de toate categoriile. În josul paginii fiecărei unități găsiți și impresiile turiștilor care au fost deja în vizită acolo, răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare.

Cel mai simplu și eficient mod de găsi cazarea ideală în Bajesti!

Căutați un monument sau obiectiv turistic în această zonă? Harta Plecat.ro vă vine în ajutor prin calculul distanței între pensiune și obiectiv. Preferați o cameră cu încălzire centrală și cu conexiune la internet? Folosiți opțiunile de selecție a facilităților și serviciilor pentru a obține o listă finală de unități de turism. Sperăm să găsiți oferta de cazare pe care o căutați pentru o vacanță relaxantă!

· Accommodation in towns near Bajesti
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Bajesti? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Bajesti Rating: 7.2 out of 10 based on 71 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Argeș. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Băjești. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.