Accommodations in Cotenesti, Arges
1 guesthouses, hotels and cabins

Doru from Cotenești

12 places | from 65 LEI per night

Nota 7.2 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Internet
Orange network coverage
Vodafone Network coverage
Cosmote network coverage
Refrigerator
External Parking
Air conditioning
Nonstop reception
more amenities:
Airport shuttle
Balcony
Barbeque
Card games
Chess / Backgammon
Cloth ironing service
Courtyard
DVD-player
Fax acces
Garden

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Cotenești, Arges county

Doru - oferta de cazare
Address: Com. Stoenesti, Sat. Cotenesti, Nr. 232
from Cotenești, Arges county

Accommodation Pensiune Cotenesti - affordable prices and special offers

   Pensiunea Doru este situata la poalele muntilor Leaota, intr-un peisaj superb intre Stoenesti si Cetateni pe DN 72B. La noi veti gasi toate conditiile dorite in vederea petrecerii unui weekend sau sejur de cea mai buna calitate. Pensiunea Doru pune la dispozitia clientilor: O suită de 3***, O cameră de 3***, 3 Camere de 2** baie comuna, pentru Camerele de 2**, sunt 2 BĂI comune, dotate ...
Price per night
starting with 65 LEI
Capacity
max. 12 places
Restaurant of
14 places
Plecat.ro rating
7.2 / 10
Change the page →
1 

Oferte de cazare la pensiuni vile și hoteluri din Cotenesti și din județul Arges

Pe Plecat.ro găsiți servicii, facilități, activități, obiective turistice, informații din Cotenesti, județul Arges clasate pe categorii și servicii oferite, informații ce vă vor ajuta să vă pregătiți concediile sau excursiile.

Sunteţi în căutarea unei oferte avantajoase de şedere în Cotenesti?

Consultați lista vastă de unități de turism: hoteluri, moteluri, case de vacanță, vile sau pensiuni în localitatea Cotenesti, județul Arges și vecinătate. Pentru un plus de încredere și siguranță, vă invităm să răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare de asemenea să citiți și opiniile turiștilor care au vizitat deja hotelul sau pensiunea.

Găsiți toate informațiile practice de cazare în Cotenesti!

Căutați un monument sau obiectiv turistic în această zonă? Harta Plecat.ro vă vine în ajutor prin calculul distanței între pensiune și obiectiv. Preferați o cameră cu încălzire centrală și cu conexiune la internet? Folosiți opțiunile de selecție a facilităților și serviciilor pentru a obține o listă finală de unități de turism. Sperăm să găsiți oferta de cazare pe care o căutați pentru o vacanță relaxantă!

· Accommodation in towns near Cotenesti
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Cotenesti? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Cotenesti Rating: 7.2 out of 10 based on 72 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Argeș. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Cotenești. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.