Posada

B-dul Basarabilor, nr 27-29 » Curtea De Argeș, Argeș » Locate on the map
Camere - Posada
Accommodation type: Hotel

Hotelul Posada, recent modernizat si clasificat la categoria 3 stele, este situat in Curtea de Arges, la 300 m de celebra manastire a Mesterului Manole.

Cu o capacitate de 68 camere camere (duble, single si apartamente) ofera conditii optime atat pentru organizare de evenimente corporate cat si pentru odihna si recreere.

Ca urmare a lucrarilor de modernizare, hotelul dispune de 136 locuri de cazare, repartizate astfel:

53 camere cu doua paturi, 14 camere cu pat matrimonial, 1 apartament,

Camerele, reamenajate in cursul anului 2008, sunt spatioase, au mobilier modern si sunt echipate cu accesorii de calitate, toate aceste oferind un cadru intim si placut.

Apartamentul se distinge prin mobilierul deosebit, provenit din fostul apartament de protocol al dictatorului Nicolae Ceausescu, cu decoratiuni interioare care amintesc de Contele Dracula si este format dintr-un living-room spatios si dormitor cu pat matrimonial.

Hotelul Posada ofera oaspetilor:

internet gratuit;, centrala termica automata proprie;, parcare gratuita;, sala de conferinte, seminarii, training-uri, simpozioane.,

Hotel Posada - un mod extraordinar de relaxare !!!

Services and amenities

General Services / Common parts
Conference room
External Parking
Internet
Room services and amenities
Phone
Bathroom amenities
Personal bathroom
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Curtea De Argeș, Argeș county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Posada from Curtea De Argeș, county Argeș, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Posada after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!