Casa Domneasca

Str. Plopis, nr.3 » Curtea De Argeș, Argeș » Locate on the map
 „Aici esti rege!“
Camere - Casa Domneasca
Accommodation type: Pensiune

Povestea noastra …….

„Pe Arges in jos,

Pe un mal frumos….” ….

asa incepe si povestea Pensiunii Casa Domneasca****….

Nascuta din dorinta de a crea ceva unic si deosebit in „Orasul regilor” – asa cum ne place noua argesenilor sa ne numim orasul – Pensiunea Casa Domneasca**** a fost construita in anul 2007, in apropierea Bisericii Domnesti si a Ruinelor domnesti San Nicoara, pe o colina la poalele careia se intinde municipiul Curtea de Arges in toata splendoarea lui…

Numele pensiunii a fost inspirat de locul in care aceasta este amplasata, in chiar centrul istoric al primei capitale a Tarii Romanesti de la Curtea de Arges, atestata documentar la 1330. Dar, denumirea aleasa pentru Pensiunea Casa Domneasca****, sugereaza totodata si un anume standard la care ar trebui sa se astepte oaspetii care ne calca pragul.

Casa in sine, se doreste a fi altceva din punct de vedere turistic, o casa adevarata, intima si calda, primitoare si odihnitoare astfel incat oaspetii nostri sa se simta ca acasa.

Locul in care este amplasata Casa Domneasca****, in chiar centrul orasului (la o distanta de numai 150 m pana in piata publica din fata Curtii Domnesti), dar intr-o zona patriarhala, inconjurata de multa verdeata si extrem de linistita, pe o colina care da o tinuta impunatoare constructiei, imprima unicitate locatiei noastre. Aici, oaspetii nostrii au sentimentul ca sunt intr-o alta lume, mai pura, mai proaspata si lipsita de poluare, dar in acelasi timp incarcata de istorie.

Facilitatile moderne ale casei (piscina acoperita, jacuzzi, sauna, masaj, sala de fitness, internet wireless, televizoarele LCD), impreuna cu decorurile clasice, semineul si muzica ambientala, fac din Casa Domneasca**** locul ideal pentru odihna si recuperare dupa efectele provocate de stresul omniprezent in viata noastra.

La Pensiunea Casa Domneasca**** va astepata o atmosfera plina de caldura si eleganta, creata atat prin decorurile si materialele folosite, cat si de amabilitatea personalul nostru, astfel incat sunteti mereu tentati sa reveniti asa cum o fac cea mai mare parte a oaspetilor nostri care revin acum in calitate de prieteni..

Daca veti alege sa ne treceti pragul, suntem convinsi ca veti intelege de ce sloganul nostru este „Aici esti rege!”

Foreign languages spoken by the staff » English • Italian

Services and amenities

General Services / Common parts
External Parking
Terasse
Room services and amenities
Phone
Sports and leisure activities
Chess / Backgammon
Relaxation activites
Jacuzzi - platit
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Curtea De Argeș, Argeș county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Casa Domneasca from Curtea De Argeș, county Argeș, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Casa Domneasca after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!