Accommodations in Dragoslavele, Arges
3 guesthouses, hotels and cabins

Frasin from Dragoslavele

21 places | from 100 LEI per night

Nota 7 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Internet
Orange network coverage
Vodafone Network coverage
Cosmote network coverage
Access to Fully equippe...
Refrigerator
External Parking
Restaurant
Nonstop reception
more amenities:
Acces to copy machine
Access for disabled per...
Access to living room
Agritourism activities ...
Airport shuttle
Baby crib
Balcony
Barbeque
Basket field

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Dragoslavele, Arges county

Frasin - oferta de cazare
Address: Valea Frasinului , Rucar-arges
from Dragoslavele, Arges county

Accommodation Cabană Dragoslavele - affordable prices and special offers

   Cottage has 21 beds in 9 rooms all with private bathrooms, a dining salon , a large covered terrace, pavilion for winter heated stove discussion spaces, bathrooms, fully equipped kitchen backyard barbecue, swing, climbing panel, hammocks, campfire place, the stream in front of the cottage, a clearing for various activities, paths through yard of the house, decorated with pine and birch forest, a p...
Price per night
starting with 100 LEI
Capacity
max. 21 places
Restaurant of
36 places
Plecat.ro rating
7 / 10
Surasul Muntelui - oferta de cazare
Address: Targovistei, Nr. 196
from Dragoslavele, Arges county

Accommodation Pensiune Dragoslavele - affordable prices and special offers

   Pensiunea agroturistică “Surâsul muntelui” este situată, pe malul râului Dâmboviţa, in localitatea Dragoslavele, din culoarul Rucăr-Bran, localitate cu indelungate tradiţii populare si religioase. Zona este de munte autentic, nepoluată de intervenţia nocivă a omului, păstrătoare a naturii si a vieţii linistite. Pensiunea Surâsul Muntelui este compusă din: ...
Price per night
starting with 80 LEI
Capacity
max. 12 places
Restaurant of
26 places
Plecat.ro rating
7 / 10
P - oferta de cazare
Address: Str
from Dragoslavele, Arges county

Accommodation Vilă Dragoslavele - affordable prices and special offers

   Va invitam sa petreceti momente de relaxare, intr-o locatie de exceptie, in zona Rucar Bran, inconjurati de rafinament si eleganta, in care bunul gust si armonia sunt la ele acasa. Pensiunea Passiflora (fosta Vila Viorica) este situata in comuna Dragoslavele, la poalele Muntilor Leaota, pe malul stang al raului Dambovita. Va punem la dispozitie 5 dormitoare, baie la camera, bucatarie utilata, li...
Price per night
starting with 70 LEI
Capacity
max. 1 places
Plecat.ro rating
7 / 10
Change the page →
1 

Cazare ieftină în Dragoslavele, județul Arges, obiective și activități turistice de sezon

Informaţiile turistice propuse în mod gratuit de portalul nostru vă ajută să descoperiţi locuri intersante în apropiere de Dragoslavele. Parcurgeţi lista unităţilor de turism din zonă şi alegeţi cazarea cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră.

Cazare în Dragoslavele: prețuri mici, soluții avantajoase, oferte speciale pentru vacanțele dumneavoastră

Consultați lista vastă de unități de turism: hoteluri, moteluri, case de vacanță, vile sau pensiuni în localitatea Dragoslavele, județul Arges și vecinătate. Pentru un plus de încredere și siguranță, vă invităm să răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare de asemenea să citiți și opiniile turiștilor care au vizitat deja hotelul sau pensiunea.

Simplitate şi inovaţie, găsiţi ceea ce căutaţi în cel mai eficient mod posibil pe Plecat.ro

Planificați-vă excursia în câțiva pași simpli și rapizi! Plecat.ro vă oferă o modalitate intuitivă de filtrare după servicii, facilități și activități asigurate de unitățile de turism partenere. Doriți să vă cazați la o vilă de o anumită categorie și să dispuneți de o conexiune gratuită la internet? Folosiți opțiunile de filtrare și obțineți o listă finală de unități turistice la nivelul așteptărilor dumneavoastră! Căutați o pensiunea în apropiere de un obiectiv turistic pe care doriți să-l vizitați? Folosiți harta Plecat.ro și modulul Obiective Turistice în Apropiere pentru a vă orienta.

· Accommodation in towns near Dragoslavele
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Dragoslavele? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Dragoslavele Rating: 7.2 out of 10 based on 70 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Argeș. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Dragoslavele. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.