Surasul Muntelui

Targovistei, Nr. 196 » Dragoslavele, Argeș » Locate on the map
Prices today »
Apartament 135 LEI / night breakfast
12 LEI /pers/day
2 available rooms Book now
Camere - Surasul Muntelui
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea agroturistică “Surâsul muntelui” este situată, pe malul râului Dâmboviţa, in localitatea Dragoslavele, din culoarul Rucăr-Bran, localitate cu indelungate tradiţii populare si religioase.

Zona este de munte autentic, nepoluată de intervenţia nocivă a omului, păstrătoare a naturii si a vieţii linistite.

Pensiunea Surâsul Muntelui este compusă din:

vilă pentru cazare cu 4 camere duble si un apartament, fiecare cu baie proprie. Vila dispune si de o terasă, la etaj, deosebit de spaţioasă. Din orice cameră sau de pe terasă se poate vedea muntele in toată splendoarea lui., Restaurant, intr-o clădire tradiţional musceleană, separat de vila pentru cazare, unde se poate servi masa sau se pot organiza petreceri sau reuniuni. Restaurantul este cu circuit inchis., Curte de 2,700 m.p. cu : livadă, parcare, foişor, mica piscină, locuri pentru joacă, pârtie pentru săniuş etc.,

Foreign languages spoken by the staff » English • Franceză

Services and amenities

General Services / Common parts
Garden
Pavilion Garden
Sports and leisure activities
Rummy
Bathroom amenities
Shower
Agritourism
Agritourism activities (farm, ranch)
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Dragoslavele, Argeș county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Surasul Muntelui from Dragoslavele, county Argeș, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Surasul Muntelui after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!