Accommodations in Oarja, Arges
1 guesthouses, hotels and cabins

Belegania from Oarja

14 places | from 65 LEI per night

Nota 7 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Internet
Orange network coverage
Vodafone Network coverage
Cosmote network coverage
Access to Fully equippe...
Refrigerator
External Parking
more amenities:
3G/4G network coverage
Acces to copy machine
Access to living room
Agritourism activities ...
Airport shuttle
Baggage room
Balcony
Barbeque
Camp fire
Card games
Chess / Backgammon

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Oarja, Arges county

Belegania - oferta de cazare
Address: St. Belegani Nr. 188
from Oarja, Arges county

Accommodation Pensiune Oarja - affordable prices and special offers

   Belegania Villa este situata in Oarja, o localitate argeseana de campie aflata la numai cateva minute de Pitesti si alte obiective de interes local, gen Muzeul Golesti.  De asemenenea, pentru cei in drum spre mare ori spre/dinspre Transfagarasan, mare, Bucuresti, Sibiu locatia noastra poate fi un bun popas de tranzit. Oferim cazare in paturi duble si simple.  Alegand Belegania veti desco...
Price per night
starting with 65 LEI
Capacity
max. 14 places
Plecat.ro rating
7 / 10
Change the page →
1 

Oferte de cazare la pensiuni vile și hoteluri din Oarja și din județul Arges

Pe Plecat.ro găsiți servicii, facilități, activități, obiective turistice, informații din Oarja, județul Arges clasate pe categorii și servicii oferite, informații ce vă vor ajuta să vă pregătiți concediile sau excursiile.

Sunteți în căutarea unei cazări în Oarja, județul Arges?

O largă varietate de oferte de cazare în Oarja, județul Arges sau în vecinătate la vile, pensiuni turistice, hoteluri, moteluri sau apartamente în regim hotelier de toate categoriile. În josul paginii fiecărei unități găsiți și impresiile turiștilor care au fost deja în vizită acolo, răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare.

Găsiți toate informațiile practice de cazare în Oarja!

Vă doriți o baie proprie și încălzire centrală? Selectați-vă preferințele în câteva click-uri și veți obține o listă adaptată și pertinentă. Plecat.ro vă ajută să vă planificați sejurul fără nici un fel de stres sau costuri suplimentare! Vă mai punem la dispoziție o hartă ajutătoare precum și distanțele până la cele mai importante atracții turistice din zonă.

· Accommodation in towns near Oarja
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Oarja? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Oarja Rating: 7.2 out of 10 based on 70 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Argeș. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Oarja. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.