Accommodations in Comanesti, Bacau
2 guesthouses, hotels and cabins

Casa Georgia from Comănești

22 places | from 110 LEI per night

Nota 7 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Internet
Orange network coverage
Vodafone Network coverage
Cosmote network coverage
Refrigerator
Air conditioning
Restaurant
Nonstop reception
more amenities:
3G/4G network coverage
Acces to copy machine
Bathrobe
Bathtub
Business Newspapers
Conference room
Fax acces
Hair dryer
Horse Riding
Iron

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Comănești, Bacau county

Casa Georgia - oferta de cazare
Address: Dn - 12a Str. Moldovei 79, Comanesti, Cod Postal 605200
from Comănești, Bacau county

Accommodation Pensiune Comanesti - affordable prices and special offers

   Pensiunea CASA GEORGIA situata la drumul national DN 12A , la intrare in Comanesti, judetul Bacau, va asteapta cu o ambianta placuta, un design modern si armonios si nu in ultimul rand  cu o echipa profesionista si amabila. Pensiunea dispune de 10 camere duble si un apartament, toate fiind dotate cu TV color, cablu, telefon, internet wirless, minibar, aer conditionat si bai dotate cu cabine ...
Price per night
starting with 110 LEI
Capacity
max. 22 places
Restaurant of
40 places
Plecat.ro rating
7 / 10
Ccomplex Sophia - oferta de cazare
Address: Republicii Nr 17
from Comănești, Bacau county

Accommodation Pensiune Comanesti - affordable prices and special offers

   Cu acces gratuit la internet WiFi şi un restaurant, Pensiunea Sophia oferă cazare în Comăneşti. Oaspeţii pot savura băuturi la bar. Camerele au TV cu ecran plat. Camerele includ o baie privată. Pentru un plus de confort, se asigură papuci şi articole de toaletă gratuite. Recepţia proprietăţii este deschisă nonstop. Oraşul Slănic-Moldova este la 24 km de Pensiunea Sophia, iar oraşul Bacău se ...
Price per night
starting with 100 LEI
Capacity
max. 38 places
Restaurant of
60 places
Plecat.ro rating
6.9 / 10
Change the page →
1 

Prețuri mici, cazare convenabilă în Comanesti județul Bacau la hoteluri, cabane și pensiuni.

Plecat.ro vă oferă pachete turistice atractive, idei de vacanță, activități și vă prezintă obiectivele si monumentele turistice din Comanesti, județul Bacau și împrejurimi.

Sunteţi în căutarea unei oferte avantajoase de şedere în Comanesti?

O largă varietate de oferte de cazare în Comanesti, județul Bacau sau în vecinătate la vile, pensiuni turistice, hoteluri, moteluri sau apartamente în regim hotelier de toate categoriile. În josul paginii fiecărei unități găsiți și impresiile turiștilor care au fost deja în vizită acolo, răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare.

Simplitate şi inovaţie, găsiţi ceea ce căutaţi în cel mai eficient mod posibil pe Plecat.ro

Planificați-vă excursia în câțiva pași simpli și rapizi! Plecat.ro vă oferă o modalitate intuitivă de filtrare după servicii, facilități și activități asigurate de unitățile de turism partenere. Doriți să vă cazați la o vilă de o anumită categorie și să dispuneți de o conexiune gratuită la internet? Folosiți opțiunile de filtrare și obțineți o listă finală de unități turistice la nivelul așteptărilor dumneavoastră! Căutați o pensiunea în apropiere de un obiectiv turistic pe care doriți să-l vizitați? Folosiți harta Plecat.ro și modulul Obiective Turistice în Apropiere pentru a vă orienta.

· Accommodation in towns near Comanesti
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Comanesti? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Comanesti Rating: 7.2 out of 10 based on 70 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Bacău. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Comănești. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.