Casa Georgia

Dn - 12A Str. Moldovei 79, Comanesti, Cod Postal 605200 » Comănești, Bacău » Locate on the map
 „La noi aveti posibilitatea de a veni turisti si a pleca prieteni“
Prices today »
110 LEI / night breakfast included   Book now
Camere - Casa Georgia
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea Casa Georgia situata la drumul national DN 12A , la intrare in Comanesti, judetul Bacau, va asteapta cu o ambianta placuta, un design modern si armonios si nu in ultimul rand cu o echipa profesionista si amabila.

Pensiunea dispune de 10 camere duble si un apartament, toate fiind dotate cu TV color, cablu, telefon, internet wirless, minibar, aer conditionat si bai dotate cu cabine de dus. Camerele va ofera un confort deosebit si va asigura intimitatea necesara.

Restaurantul pensiunii dispune de 3 saloane cu 44, 34 si respectiv 50 locuri.

Locatie speciala cu o bucatarie creativa, preparate ispititoare cu personalitate si bucatari specializati si bine pregatiti, va asteapta sa va delectati cu cele mai rafinate preparate realizate special pentru dumneavoastra.

Fie ca este vorba de cursuri, traininguri, cocktailuri, dineuri de afaceri, organizarea evenimentelor de familie sau de firma pensiunea va sta la dispozitie cu servicii de calitate si un personal calificat.

Foreign languages spoken by the staff » English • Spaniolă • Italian

Services and amenities

Room services and amenities
Iron
Non-smoking rooms
TV Cable
Others services and amenities
Team building activities
Technical and Business services
Business Newspapers
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Comănești, Bacău county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Casa Georgia from Comănești, county Bacău, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Casa Georgia after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!