Accommodations in Onesti, Bacau
1 guesthouses, hotels and cabins

Paradisul Soferilor from Onești

400 places | from 50 LEI per night

Nota 6.8 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Internet
Nonstop reception
more amenities:
Garden
Internal Parking
Minibar
Pavilion Garden
TV Cable

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Onești, Bacau county

Paradisul Soferilor - oferta de cazare
Address: Calea Marasesti 34 Onesti
from Onești, Bacau county

Accommodation Camping Onesti - affordable prices and special offers

   Bun venit la Camping Paradisul Soferilor din Onesti, judetul Bacau! Acesta este profilul nostru , de unde poti afla toate informatiile de care ai nevoie despre Camping Paradisul Soferilor: adresa, numar de telefon si structura de cazare. Acceptam rezervari prin telefon si email. Organizam excursii la principalele atractii turistice din zona: - Biserica Borzestilor, ridicata de Stefan Cel Mare -...
 Unit's prices are not updated
Please contact the owners!
 
Capacity
max. 400 places
Plecat.ro rating
6.8 / 10
Change the page →
1 

Cazare ieftină în Onesti, județul Bacau, obiective și activități turistice de sezon

Plecat.ro vă oferă pachete turistice atractive, idei de vacanță, activități și vă prezintă obiectivele si monumentele turistice din Onesti, județul Bacau și împrejurimi.

Sunteţi în căutarea unei oferte avantajoase de şedere în Onesti?

Consultați lista vastă de unități de turism: hoteluri, moteluri, case de vacanță, vile sau pensiuni în localitatea Onesti, județul Bacau și vecinătate. Pentru un plus de încredere și siguranță, vă invităm să răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare de asemenea să citiți și opiniile turiștilor care au vizitat deja hotelul sau pensiunea.

O modalitate ingenioasă și rapidă de căutare a ofertelor de cazare în Onesti!

Indiferent dacă sunteţi la prima căutare de cazare pe internet sau sunteţi un obişnuit al informării online portalul nostru vă propune acele informaţii de care aveţi nevoie într-un mod uşor de urmărit şi de înţeles. Folosiţi filtrele pentru a căuta doar pensiuni sau hoteluri de o anumită categorie sau care oferă un anumit tip de servicii sau de distracţii, configuraţi perioada exactă pentru care căutaţi o cameră şi vizualizaţi lista de obiective şi atracţii aflate în imediata apropiere a unităţii de turism alese.

· Accommodation in towns near Onesti
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Onesti? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Onesti Rating: 7.1 out of 10 based on 68 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Bacău. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Onești. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.