Moldavia Class

Strada Nicolae Balcescu, Nr 18, Slanic Moldova » Slănic Moldova, Bacău » Locate on the map
Prices today »
Apartament Family 350 LEI / night     Book now
Camere - Moldavia Class
Accommodation type: Vilă

Vila Moldavia Class se afla la o distanta de aprox. 0.7 km de centrul statiunii si la aprox. 0.5 km de partia de schi NEMIRA, si se numara printre cele mai bune alegeri pentru cazare in Slanic Moldova. Este pozitionata pe malul stang al raului Slanic in apropierea DN12 B, in zona pietiei agroalimentare din localitate.

Cu o capacitate de 6 apartamente spatioase, respectiv 12 camere, Vila Moldavia Class iti ofera toate serviciile, conditiile si confortul unui hotel modern. Vila este structurata astfel: la fiecare nivel sunt cate 2 apartamente cu o suprafata de 65mp fiecare.

Fiecare apartament are in componenta un living spatios (dotat cu canapea extensibila), loc de servit masa, o camera cu pat matrimonial, baie la dormitor, baie de serviciu, bucatarie tip open space complet utilata si balcon. Toate apartamentele sunt dotate cu cate 2 TV+ cablu TV, internet wireless, incalzire si apa calda asigurata cu centrala proprie pe gaz.

Oaspetii nostri se pot relaxa in cadrul Vilei Moldavia Class la sauna si jacuzzi.

In spatele vilei este amenajata o zona de relaxare cu loc de joaca pentru copii, foisor acoperit, balansoar si loc pentru gratar.

Parcare se afla in fata vilei si este supravegheata video.

Foreign languages spoken by the staff » #

Services and amenities

General Services / Common parts
Access to living room
Room services and amenities
Iron
Sports and leisure activities
Ski slope
Relaxation activites
Jacuzzi - platit
Sauna - platit
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Slănic Moldova, Bacău county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Moldavia Class from Slănic Moldova, county Bacău, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Moldavia Class after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!