Vila Teleconstructia

V. Alecsandri, Nr. 8 » Slănic Moldova, Bacău » Locate on the map
Camere - Vila Teleconstructia
Accommodation type: Vilă

Asezat in inima statiunii, Complexul Teleconstructia te asteapta pentru a-ti oferi o gama diversificata de servicii.

Cu o baza materiala de ultima generatie pe care o detine, complexul se adreseaza mai multor segmente de clientela, putand asigura prin diversitatea seviciilor pe care le pune la dispozitia turistilor atat petrecerea unor vacante sau minivacante, cat si organizarea de intruniri de afaceri, simpozioane, traininguri sau alte activitati de acest gen care se adreseaza clientelei de afaceri.

Complexul este compus din spatii de cazare, restaurant, sala de consiliu, piscina, sauna, sala fitness si sala polivalenta (tenis de masa, tenis de cimp).

Toate acestea sunt dotate cu aparatura de ultima ora asigurind toate conditiile pentru desfasurarea tuturor activitatilor la un inalt nivel calitativ.

Services and amenities

General Services / Common parts
Restaurant
Room services and amenities
Panorama, View
Relaxation activites
Massage - platit
Bathroom amenities
Shower
Technical and Business services
Cosmote network coverage
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Slănic Moldova, Bacău county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Vila Teleconstructia from Slănic Moldova, county Bacău, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Vila Teleconstructia after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!