Aqua

Str Principala Nr. 11B » Băile 1 Mai, Bihor » Locate on the map
 „Mai mult decat te astepti!!“
Prices today »
Single 120 LEI / night breakfast included 20 available rooms Book now
Camere - Aqua
Accommodation type: Hotel

Hotelul Aqua este un hotel nou, cochet si linistit cu 50 de locuri dispuse in 20 de camere si 4 apartamente, dotate cu bai cu bideu, dus, uscator de par, uscator de prosop.

Camerele au balcoane, internet, telefon, aer conditionat, minibar, tv-LCD sunt spatioase, curate , cu un design modern.

Hotelul dispune de bar, restaurant, terasa, sala de conferinte de 40 de locuri si parcare inchisa si pazita.

Clientii hotelului care cumpara pachetele de vacanta beneficiaza de intrare gratuita la baza de agrement din apropiere(5minute de plimbare) care dispunde de piscine interioare, exterioarae, sauna, sala de fitness, Aquagym, scoala de inot pentru copii, loc de joaca pentru copii

Hotelul Aqua va pune la dispozitie personal calificat si servicii de care puteti beneficia in timpul vacantelor petrecute aici. Efectul benefic al apelor termale din statiune a fost descoperit cu foarte multi ani in urma.

Primele tratamente care se faceau erau cu namolul extras de pe fundul albiei paraului Peta si din jurul izvoarelor termale. Acesta era aplicat direct pe partile dureroase ale corpului si asa s-a descoperit efectul de vindecare si ameliorare a bolilor reumatice.

In plus, la Hotel Aqua veti gasi in curand tratamente SPA (Salute Per Aqua) care va vor ajuta sa redobanditi starea de bine si echilibrul. Spa-ul este asociat cu notiunea de echilibru si relaxare care difera de centrul de frumusete, unde in primul rand mergem pentru infrumusetare. Chiar daca daca cele doua sunt complementare, nu fac totusi parte din acelasi registru.

Foreign languages spoken by the staff » English • Franceză • Italian • Maghiară

Services and amenities

General Services / Common parts
Taxi call-up
Sports and leisure activities
Bike rental
Tennis table (ping-pong)
Bathroom amenities
Hair dryer
Agritourism
Horse Riding

    "Va aflati in Bihor,doriti sa popositi intr-un loc nou ,cu toate dotarile ,dar totusi linistit si cochet?! Nimic mai simplu,noi va putem ajuta ,facandu-va o sugestie. Baile 1 Mai,hotel Aqua. Cumparati bilete de vacanta si beneficiati de intrare gratuita la baza de agrement,aflata la doar 5 minute distanta. Un click va desparte de aflarea tuturor detaliior despre cazare si un like ne doveste ca ati citit si v-a tentat :)"

Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Băile 1 Mai, Bihor county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Aqua from Băile 1 Mai, county Bihor, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Aqua after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!