Principesa Margareta

Str. Vasile Lucaciu, Nr. 5, 415200 Beiuș » Beiuș, Bihor » Locate on the map
 „Casa ta departe de casa.“
Prices today »
De La 100 LEI / night breakfast included 18 available rooms Book now
Camere - Principesa Margareta
Accommodation type: Pensiune

La Complexul "Principesa Margareta" din Beiuș, confortul și buna ta dispoziție sunt o prioritate! De aceea, te asigurăm că cei peste 16 de ani de experiență pe care i-am acumulat în industria hotelieră vor fi puși la dispoziția ta. Complexul "Principesa Margareta" din Beiuș oferă cazare în camere twin, camere matrimoniale și apartamente. Camerele îmbină rafinamentul clasic cu dotări de ultimă generație. Este locul perfect pentru relaxarea de la finalul unei zile încărcate de itinerarii.

Restaurantul "Principesa Margareta" vă aduce preparate culinare deosebit de gustoase, din bucătăria romanească și internațională. Savurați-le alături de băuturi atent alese, într-o atmosferă intimă iar sala de evenimente a Pensiunii “Principesa Margareta” este locul perfect pentru evenimentele dumneavoastră. Sala de conferințe este un loc excelent pentru a găzdui întâlniri, traininguri, conferințe, simpozioane, prezentări pentru proiecte și alte evenimente “corporate”.

Services and amenities

General Services / Common parts
Conference room
Taxi call-up
Room services and amenities
Air conditioning
Minibar
TV Cable
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Beiuș, Bihor county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Principesa Margareta from Beiuș, county Bihor, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Principesa Margareta after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!