Accommodations in Bors, Bihor
1 guesthouses, hotels and cabins

iris from Borș

146 places

Nota 6.9 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Internet
External Parking
Air conditioning
Restaurant
Nonstop reception
more amenities:
Access for disabled per...
Airport shuttle
Baggage room
Cloth ironing service
Conference room
DVD-player
Hair dryer
Iron
Laundry service
Lift / Elevator
Minibar
Non-smoking rooms
Party/ Ball room

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Borș, Bihor county

Iris - oferta de cazare
Address: Soseaua Borsului 400 Cod 410605
from Borș, Bihor county

Accommodation Hotel Bors - affordable prices and special offers

   Clasificat la categoria 3***,  Hotelul Iris   este  situat pe E60, la 2 km distanta de vama Bors si la 8 km distanta de Oradea si la doar 58 km departare de autostrada nou deschisa Debrecen-Budapesta M3. Cu o oferta de 73 de camere single si duble  si un spatiu de parcare generos  de 100 locuri si sigur , pazit , pentru autoturisme si  autocare , hotelul s-a do...
 Unit's prices are not updated
Please contact the owners!
 
Capacity
max. 146 places
Restaurant of
100 places
Plecat.ro rating
6.9 / 10
Change the page →
1 

Cazare în Bors, județul Bihor: obiective turistice, activități și facilități la prețuri mici

Pe Plecat.ro găsiți servicii, facilități, activități, obiective turistice, informații din Bors, județul Bihor clasate pe categorii și servicii oferite, informații ce vă vor ajuta să vă pregătiți concediile sau excursiile.

Cazare în Bors: prețuri mici, soluții avantajoase, oferte speciale pentru vacanțele dumneavoastră

O largă varietate de oferte de cazare în Bors, județul Bihor sau în vecinătate la vile, pensiuni turistice, hoteluri, moteluri sau apartamente în regim hotelier de toate categoriile. În josul paginii fiecărei unități găsiți și impresiile turiștilor care au fost deja în vizită acolo, răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare.

Vă oferim toate informațiile practice de cazare în localitatea Bors!

Planificați-vă excursia în câțiva pași simpli și rapizi! Plecat.ro vă oferă o modalitate intuitivă de filtrare după servicii, facilități și activități asigurate de unitățile de turism partenere. Doriți să vă cazați la o vilă de o anumită categorie și să dispuneți de o conexiune gratuită la internet? Folosiți opțiunile de filtrare și obțineți o listă finală de unități turistice la nivelul așteptărilor dumneavoastră! Căutați o pensiunea în apropiere de un obiectiv turistic pe care doriți să-l vizitați? Folosiți harta Plecat.ro și modulul Obiective Turistice în Apropiere pentru a vă orienta.

· Accommodation in towns near Bors
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Bors? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Bors Rating: 7.2 out of 10 based on 69 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Bihor. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Borș. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.