Accommodations in Gepiu, Bihor
1 guesthouses, hotels and cabins

Casa Drumetului from Gepiu

14 places | from 50 LEI per night

Nota 7.1 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Internet
Orange network coverage
Vodafone Network coverage
Access to Fully equippe...
Refrigerator
External Parking
more amenities:
Access to living room
Agritourism activities ...
Balcony
Camp fire
Car rental
Chess / Backgammon
Courtyard
Digi Mobil Network cove...
Garden
Panorama, View
Party/ Ball room
Personal fully equipped...

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Gepiu, Bihor county

Casa Drumetului - oferta de cazare
Address: Gepiu Nr 199
from Gepiu, Bihor county

Accommodation Pensiune Gepiu - affordable prices and special offers

   Pensiunea Drumetului,a fost gandita ca un loc de refugiu si relaxare in mijlocul naturii, un loc pitoresc care te va fermeca inca de la prima intalnire. Animalele de companie de dimensiune mica si medie sunt binevenite. Pensiunea este situata pe DN78 intre localitatile Gepiu si Inand, in apropiere se afla Parcul National Cefa unde pasionatii de pescuit pot sa isi arate maiestria. La o dista...
Price per night
starting with 50 LEI
Capacity
max. 14 places
Plecat.ro rating
7.1 / 10
Change the page →
1 

Oferte de cazare la pensiuni vile și hoteluri din Gepiu și din județul Bihor

Pe portalul de informare turistică Plecat.ro puteți găsi hoteluri, vile, pensiuni și cabane din județul Bihor la prețuri avantajoase. Căutați cazarea care vă interesează în funcție de serviciile propuse de unitate, activitățile turistice sau în funcție de un anumit obiectiv turistic pe care doriți să-l vedeți de aproape.

Cazare în Gepiu: prețuri mici, soluții avantajoase, oferte speciale pentru vacanțele dumneavoastră

O largă varietate de oferte de cazare în Gepiu, județul Bihor sau în vecinătate la vile, pensiuni turistice, hoteluri, moteluri sau apartamente în regim hotelier de toate categoriile. În josul paginii fiecărei unități găsiți și impresiile turiștilor care au fost deja în vizită acolo, răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare.

Găsiți toate informațiile practice de cazare în Gepiu!

Căutați un monument sau obiectiv turistic în această zonă? Harta Plecat.ro vă vine în ajutor prin calculul distanței între pensiune și obiectiv. Preferați o cameră cu încălzire centrală și cu conexiune la internet? Folosiți opțiunile de selecție a facilităților și serviciilor pentru a obține o listă finală de unități de turism. Sperăm să găsiți oferta de cazare pe care o căutați pentru o vacanță relaxantă!

· Accommodation in towns near Gepiu
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Gepiu? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Gepiu Rating: 7.2 out of 10 based on 71 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Bihor. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Gepiu. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.