Hotel Ramada Oradea

Calea Aradelui Numarul 9 » Oradea, Bihor » Locate on the map
Camere - Hotel Ramada Oradea
Accommodation type: Hotel

Ramada Oradea este un hotel modern cu un design cochet, minimalist, revigorant atât pentru pentru ochi cât și pentru simțuri.

La noi, stilul contemporan se contopește cu ospitalitatea autentică pentru a vă simți ca și acasă chiar și atunci cand sunteți departe de casă.

Înțelegem nevoile calătorului modern pentru care cel mai important lucru este să fie mereu în contact cu lumea, pentru aceasta am creat mediul potrivit satisfacerii nevoilor dumneavoastră.

Hotelul Ramada Oradea pune la dispoziţia oaspeţilor săi acces gratuit la internet wireless, un ansamblu de săli de conferinţe dotate cu tehnologie de ultimă oră și un centru de afaceri cu utilități multiple.

Pentru a vă face șederea cât mai plăcută și de succes, vă invităm in restaurantele, barul și terasele hotelului, vă oferim acces gratuit la sala de fitness și la parcarea exterioară disponibilă 24/7, bancomat, recepţie disponibilă 24 de ore, express check-in / check-out, precum şi multe alte servicii special concepute pentru confortul dumneavoastră .

Vă invităm să vă bucuraţi de confortul celor 127 camere concepute într-un stil minimalist, contemporan, inundat de lumină sau să vă răsfăţaţi într-unul din cele 3 Suite spaţioase. Cele 127 camere includ camere Superioare, camere Business şi camere Standard, camere cu facilităţi pentru persoane cu dizabilităţi și camere family cu interconectare.

Puteţi opta pentru camere de nefumători sau fumători. Camerele sunt echipate cu tehnologie de ultimă oră pentru a împlini aşteptările pe care le aveţi de la un hotel internaţional de 4 stele.

Foreign languages spoken by the staff » English • Franceză • German • Spaniolă • Italian

Services and amenities

General Services / Common parts
Baggage room
Car rental
Room services and amenities
Air conditioning
Room-service
Bathroom amenities
Multi-jet shower
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Oradea, Bihor county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Hotel Ramada Oradea from Oradea, county Bihor, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Hotel Ramada Oradea after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!