Accommodations in Pietroasa , Bihor
3 guesthouses, hotels and cabins

Vila Fabiale from Pietroasa

16 places | from 80 LEI per night

Nota 7 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Internet
Vodafone Network coverage
Access to Fully equippe...
Refrigerator
External Parking
Restaurant
Nonstop reception
more amenities:
Access to living room
Baby crib
Balcony
Barbeque
Bathtub
Camp fire
Card games
Chess / Backgammon
Cloth ironing service
Courtyard
DVD-player

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Pietroasa , Bihor county

Vila Fabiale - oferta de cazare
Address: Valea Aleului Sebisel Zona Boga Padis
from Pietroasa , Bihor county

Accommodation Vilă Pietroasa - affordable prices and special offers

   vila fabiale se afla in jud. bihor la 7km de com.pietroasa in zona turistica boga padis (sebisel) este situata in mijlocul naturii intrun loc linistit. in zona se pot vizita mai multe puncte turistice. cascada bohodei satul de vacanta boga cascada boga , platou padis ,bisericuta motului , cetatile ponorului ,pestera focu viu , cheile galbenei , cetatile radesei , cheile somesului cald , groap...
Price per night
starting with 80 LEI
Capacity
max. 16 places
Plecat.ro rating
7 / 10
Vila Pietroasa - oferta de cazare
Address:
from Pietroasa , Bihor county

Accommodation Vilă Pietroasa - affordable prices and special offers

   Oferta Cazare vila Pietroasa, zona Bihor zona Boga, Padis, Pestera Ursilor: Vila contine: 5 camere + living, 2 baii, bucatarie,mini- bar cu toate utilitatile, aproape de Pestera Ursilor Chiscau si satul de vacanta Boga cu acces spre Valea Aleului, Cascada Bohodei, Padis, Glavoi, Cetatile Ponorului, Poiana Florilor Ghetar Focu Viu, Cetatile Radesei, Bisericuta Motului Platou Padis Cascada Bohodei ...
Price per night
starting with 314.6 LEI
Capacity
max. 12 places
Plecat.ro rating
6.9 / 10
Anett - oferta de cazare
Address: Sat Pietroasa
from Pietroasa , Bihor county

Accommodation Pensiune Pietroasa - affordable prices and special offers

   Pensiunea Anett este poziţionată pe Valea Aleului, la doar câţiva metrii distanţă de apele repezi si reci ale acestuia. Această vale se continuă cu Valea Boga, ceva mai sus pe versant. Valea Boga izvorăşte printr-un izbuc ce drenează o parte din apele Platoului Padiş. E o zonă străbătută de chei înguste şi afluenţi: Valea Oşelu, Valea Bulbuci si Valea Rea. Cascadele care se formează ...
 Unit's prices are not updated
Please contact the owners!
 
Capacity
max. 50 places
Plecat.ro rating
6.8 / 10
Change the page →
1 

Cazare în Pietroasa , județul Bihor: obiective turistice, activități și facilități la prețuri mici

Plecat.ro vă oferă pachete turistice atractive, idei de vacanță, activități și vă prezintă obiectivele si monumentele turistice din Pietroasa , județul Bihor și împrejurimi.

Căutați o ofertă de cazare ieftină în Pietroasa ?

Consultați lista noastră de oferte de cazare la vile, pensiuni, hoteluri, moteluri, case de vacanță sau apartamente în regim hotelier din Pietroasa , județul Bihor și din împrejurimi, precum și părerile și recomandările clienților care au fost deja în vizită acolo.

Cel mai simplu și eficient mod de găsi cazarea ideală în Pietroasa !

Planificați-vă excursia în câțiva pași simpli și rapizi! Plecat.ro vă oferă o modalitate intuitivă de filtrare după servicii, facilități și activități asigurate de unitățile de turism partenere. Doriți să vă cazați la o vilă de o anumită categorie și să dispuneți de o conexiune gratuită la internet? Folosiți opțiunile de filtrare și obțineți o listă finală de unități turistice la nivelul așteptărilor dumneavoastră! Căutați o pensiunea în apropiere de un obiectiv turistic pe care doriți să-l vizitați? Folosiți harta Plecat.ro și modulul Obiective Turistice în Apropiere pentru a vă orienta.

· Accommodation in towns near Pietroasa
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Pietroasa ? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Pietroasa Rating: 7.2 out of 10 based on 69 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Bihor. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Pietroasa . Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.