Anett

Sat Pietroasa » Pietroasa , Bihor » Locate on the map
 „Cand purtam in noi lumina culmilor insorite şi stralucirea marii, nimic nu ne mai poate intuneca existenta“
Camere - Anett
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea Anett este poziţionată pe Valea Aleului, la doar câţiva metrii distanţă de apele repezi si reci ale acestuia. Această vale se continuă cu Valea Boga, ceva mai sus pe versant.

Valea Boga izvorăşte printr-un izbuc ce drenează o parte din apele Platoului Padiş. E o zonă străbătută de chei înguste şi afluenţi: Valea Oşelu, Valea Bulbuci si Valea Rea. Cascadele care se formează pe cursul apelor sunt de o frumuseţe nemaipomenită.

Nu departe se află satul de vacanţă Boga si lacul de acumulare. Astfel satul Boga este punctul de plecare în numeroasele trasee turistice marcate de unde se poate ajunge în cheile Văii Bulbuci. La 4 km distanţă de pensiune se revarsă apele cascadei Bohodei, având o înalţime de 98 m şi fiind un punct de atracţie turistică. Sălbaticia si inaccesibilitatea sunt trăsaturile principale ale acestor chei.

Cascada Bulbuci are o înalţime de 40 m si ar putea fi un obiectiv turistic. Valea Oşelu are un sector de chei asemanatoare unei pâlnii cu deschidere spre amonte. Aproape de confluenţa cu Boga se află cascada Oşelu.

Zona turistică Padiş face parte din ramura nordică a Munţilor Bihorului, fiind cunoscută în întreaga ţară datorită dolinelor, peşterilor, gheţarilor (Focul Viu), avenelor, canioanelor sălbatice şi a lacurilor subterane.

Bazinul Cetaţile Ponorului îşi are obârşia în zona Padişului şi este alcătuit din 8 bazinete ce comunică subteran şi care dau naştere formaţiunilor caracteristice amintite anterior. În zonă se află şi Peştera Urşilor fiind un obiectiv turistic care merită vizitat.

Pensiunea Anett va pune la dispozitie 18 camere si 2 apartamente cu baie proprie. 12 camere matrimoniale cu baie proprie, 4 camere duble si 2 camere single la mansarda cu doua bai pe coridor. Camerele sunt dotate cu televizoare legate la televiziunea prin cablu.

Meniul este personalizat, sustinut de experienta a doua generatii in preparate traditionale maghiare. Personalul calificat al pensiunii pregateste si prezinta si preparate din bucataria internationala. Meniul se poate stabili cu clientii, in functie de preferintele acestora.

Services and amenities

General Services / Common parts
Garden
Restaurant
Terasse
Room services and amenities
Smoking rooms
Bathroom amenities
Personal bathroom
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Pietroasa , Bihor county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Anett from Pietroasa , county Bihor, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Anett after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!