Accommodations in Vadu Crisului, Bihor
1 guesthouses, hotels and cabins

Corimen from Vadu Crișului

16 places

Nota 6.8 / 10
· Services, activities, amenities
Central heating
Internet
Access to Fully equippe...
more amenities:
Access to living room
Airport shuttle
Balcony
Barbeque
Courtyard
Garden
Hair dryer
Laundry service
Panorama, View
Pets allowed
Shower
Television set
Tennis table (ping-pong)
Terasse

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Vadu Crișului, Bihor county

Corimen - oferta de cazare
Address: Str. Haltii Nr. 69/a
from Vadu Crișului, Bihor county

Accommodation Pensiune Vadu Crisului - affordable prices and special offers

   Pensiunea Corimen din localitatea Vadu Crisului este situata la iesirea din defileul Crisului Repede, in vecinatatea rezervatiei naturale Defileul Crisului Repede si la numai 2 km de drumul european E60. Asezarea Pensiuni Corimen, este foarte favorabila atat pentru cei care vin cu masina proprie cat si pentru cei care aleg sa vina cu trenul, avand in vedere faptul ca pensiunea se afla la o dista...
 Unit's prices are not updated
Please contact the owners!
 
Capacity
max. 16 places
Plecat.ro rating
6.8 / 10
Change the page →
1 

Cazare în Vadu Crisului, județul Bihor: obiective turistice, activități și facilități la prețuri mici

Informaţiile turistice propuse în mod gratuit de portalul nostru vă ajută să descoperiţi locuri intersante în apropiere de Vadu Crisului. Parcurgeţi lista unităţilor de turism din zonă şi alegeţi cazarea cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră.

Căutați o ofertă de cazare ieftină în Vadu Crisului?

Descoperiți oferte de cazare în Vadu Crisului, județul Bihor cu toate informațiile necesare pentru pregătirea sejurului dumneavoastră la hoteluri, vile și pensiuni turistice, servicii, facilități, atracții turistice din regiune. Vizita dumneavoastră virtuală începe pe Plecat.ro

Cel mai simplu și eficient mod de găsi cazarea ideală în Vadu Crisului!

Planificați-vă excursia în câțiva pași simpli și rapizi! Plecat.ro vă oferă o modalitate intuitivă de filtrare după servicii, facilități și activități asigurate de unitățile de turism partenere. Doriți să vă cazați la o vilă de o anumită categorie și să dispuneți de o conexiune gratuită la internet? Folosiți opțiunile de filtrare și obțineți o listă finală de unități turistice la nivelul așteptărilor dumneavoastră! Căutați o pensiunea în apropiere de un obiectiv turistic pe care doriți să-l vizitați? Folosiți harta Plecat.ro și modulul Obiective Turistice în Apropiere pentru a vă orienta.

· Accommodation in towns near Vadu Crisului
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Vadu Crisului? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Vadu Crisului Rating: 7.1 out of 10 based on 68 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Bihor. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Vadu Crișului. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.