Accommodations in Beclean , Bistrita Nasaud
1 guesthouses, hotels and cabins

Pensiunea Regal from Beclean

23 places | from 55 LEI per night

Nota 7.1 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Internet
Orange network coverage
Vodafone Network coverage
Cosmote network coverage
Refrigerator
External Parking
Air conditioning
Restaurant
Nonstop reception
more amenities:
3G/4G network coverage
Access for disabled per...
Balcony
Barbeque
Bathrobe
Conference room
Digi Mobil Network cove...
Hair dryer
Iron

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Beclean , Bistrita Nasaud county

Pensiunea Regal - oferta de cazare
Address: Coldau, Nr. 14a , Dn 17
from Beclean , Bistrita Nasaud county

Accommodation Pensiune Beclean - affordable prices and special offers

   Royal Guest House B & B is classified as a 3 *** (star) and is located in a quiet, easily accessible on Route 17, the highway traffic on the route Bucovina Transylvania. The guesthouse is near Baile Figa Spa Complex and Stud Beclean.Guests of the possibility of a stay in an ambiance of tranquility and privacy.Pension has its own parking lot with video surveillance, a restaurant with goodies like "...
Price per night
starting with 55 LEI
Capacity
max. 23 places
Restaurant of
150 places
Plecat.ro rating
7.1 / 10
Change the page →
1 

Ghid de vacanță în Beclean și împrejurimi. Află tarifele care te interesează

Pe portalul de informare turistică Plecat.ro puteți găsi hoteluri, vile, pensiuni și cabane din județul Bistrita Nasaud la prețuri avantajoase. Căutați cazarea care vă interesează în funcție de serviciile propuse de unitate, activitățile turistice sau în funcție de un anumit obiectiv turistic pe care doriți să-l vedeți de aproape.

Sunteți în căutarea unei cazări în Beclean , județul Bistrita Nasaud?

Consultați lista vastă de unități de turism: hoteluri, moteluri, case de vacanță, vile sau pensiuni în localitatea Beclean , județul Bistrita Nasaud și vecinătate. Pentru un plus de încredere și siguranță, vă invităm să răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare de asemenea să citiți și opiniile turiștilor care au vizitat deja hotelul sau pensiunea.

O modalitate ingenioasă și rapidă de căutare a ofertelor de cazare în Beclean !

Indiferent dacă sunteţi la prima căutare de cazare pe internet sau sunteţi un obişnuit al informării online portalul nostru vă propune acele informaţii de care aveţi nevoie într-un mod uşor de urmărit şi de înţeles. Folosiţi filtrele pentru a căuta doar pensiuni sau hoteluri de o anumită categorie sau care oferă un anumit tip de servicii sau de distracţii, configuraţi perioada exactă pentru care căutaţi o cameră şi vizualizaţi lista de obiective şi atracţii aflate în imediata apropiere a unităţii de turism alese.

· Accommodation in towns near Beclean
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Beclean ? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Beclean Rating: 7.2 out of 10 based on 71 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Bistrița Năsăud. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Beclean . Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.