Miracolo

Bistrita, Cart. Unirea, Nr. 445 Str. Dn17 » Bistrița, Bistrița Năsăud » Locate on the map
Prices today »
Single 70 LEI / night breakfast
15 LEI /pers/day
4 available rooms Book now
Camere - Miracolo
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea Miracolo este situata in localitatea Bistrita, Cartierul Unirea, str. Dn 17, nr. 445, vizavi de casa agronomului, fosta scoala de dresaj canin, pe directia Vatra Dornei, 4 Km din bistrita, la 80 m de soseaua principala.

Ferita de zgomot si praf, pensiunea va pune la dispozitie 9 camere si un apartament, terasa mica acoperita, terasa principala acoperita pt 60 locuri. Totul este cat se poate de natural si placut, un loc, plin de culoare si viata. .

Restaurantul mic pt 60 locuri dotat cu o bucatarie moderna va pune la dispozitie un meniu bogat in preparate romanesti dar si internationale.

Locul ideal unde amintirile nu se stereg niciodata. Cu un serviciu si servire de calitate speram sa ne ridicam la asteptarile dvoastra. Un loc unde fiecare colt si obiect transmite caldura si stare de bine. Cu o parcare ft generoasa pt 60 loc, un spatiu verde enorm amenajat cu terase acoperite exact pt tot ce aveti nevoie pt a va simtii minunat la Pensiunea Miracolo.

Din productia noastra proprie putem oferi oua de gaina proaspete, legume pt salate si multe alte bunatati din gradina noastra. Meniul cuprinde si mult doritele paste italiene. Bucataria Se Bazeaza Pe Meniuri Gatite Proaspat, Nu Avem Nimic Pregatit Inainte. . Orice Comanda Se Prepara Pe Loc. . Cu Timpul Min De Asteptare.

Parcarea de 60 locuri pazita video si iluminata este garantata. Nu este deajuns doar sa treceti pe aici, luati cu d. Voastra o amintire placuta iar noua lasti-ne un gand bun. . . Cu respect Va Saluta Miracolo. . . Punem Mult Suflet Si Efort In Tot Ceea Ce Facem. . . Dorim Ca D. Voastra Sa Colaborati. . . Sa Ne Aduceti Idei Noi. . Pareri. . Chiar Si Critici, Atunci Cand Este Nevoie. .

Facilitati cazare: transport auto, sanie trasa de cai, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, schimb valutar, sala de fitness, se accepta animale, parcare, gradina/curte, masaj, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, ferma proprie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, seif la receptie, semineu, livada, bar, restaurant, sala de conferinte

Facilitati camere: internet in camera, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV

Foreign languages spoken by the staff » English • German • Italian

Services and amenities

General Services / Common parts
Conference room
Laundry service
Room services and amenities
Baby crib
Television set
Terracotta heater
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Bistrița, Bistrița Năsăud county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Miracolo from Bistrița, county Bistrița Năsăud, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Miracolo after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!