Accommodations in Lunca Ilvei, Bistrita Nasaud
1 guesthouses, hotels and cabins

Rustica from Lunca Ilvei

30 places

Nota 6.9 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Restaurant
more amenities:
Barbeque
Camp fire
Garden
Kids play center
Non-smoking rooms
Orchard / Forest
Panorama, View
Party/ Ball room
Pavilion Garden
Pets allowed
Shower
Smoking rooms
Television set
Traditional / Regional ...
Trekking / Hiking

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Lunca Ilvei, Bistrita Nasaud county

Rustica - oferta de cazare
Address: Str.silhoasa , Nr.13
from Lunca Ilvei, Bistrita Nasaud county

Accommodation Pensiune Lunca Ilvei - affordable prices and special offers

   Situata in partea superioara a comunei Lunca Ilvei, la poalele padurilor de brazi, Pensiunea Rustica este formata din doua nivele, parter si etaj, amenajate rustic, cu specific local , cu obiecte si decoratiuni utilizate in trecut inn casele taranesti, cu mult lemn si tesaturi si decoratiuni traditionale. La parter este amenajat un restaurant rustic cu toate elementele specifice zonei.Aici veti ...
 Unit's prices are not updated
Please contact the owners!
 
Capacity
max. 30 places
Restaurant of
70 places
Plecat.ro rating
6.9 / 10
Change the page →
1 

Cazare în Lunca Ilvei, județul Bistrita Nasaud: obiective turistice, activități și facilități la prețuri mici

Pe portalul de informare turistică Plecat.ro puteți găsi hoteluri, vile, pensiuni și cabane din județul Bistrita Nasaud la prețuri avantajoase. Căutați cazarea care vă interesează în funcție de serviciile propuse de unitate, activitățile turistice sau în funcție de un anumit obiectiv turistic pe care doriți să-l vedeți de aproape.

Cazare în Lunca Ilvei: prețuri mici, soluții avantajoase, oferte speciale pentru vacanțele dumneavoastră

O largă varietate de oferte de cazare în Lunca Ilvei, județul Bistrita Nasaud sau în vecinătate la vile, pensiuni turistice, hoteluri, moteluri sau apartamente în regim hotelier de toate categoriile. În josul paginii fiecărei unități găsiți și impresiile turiștilor care au fost deja în vizită acolo, răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare.

Vă oferim toate informațiile practice de cazare în localitatea Lunca Ilvei!

Planificați-vă excursia în câțiva pași simpli și rapizi! Plecat.ro vă oferă o modalitate intuitivă de filtrare după servicii, facilități și activități asigurate de unitățile de turism partenere. Doriți să vă cazați la o vilă de o anumită categorie și să dispuneți de o conexiune gratuită la internet? Folosiți opțiunile de filtrare și obțineți o listă finală de unități turistice la nivelul așteptărilor dumneavoastră! Căutați o pensiunea în apropiere de un obiectiv turistic pe care doriți să-l vizitați? Folosiți harta Plecat.ro și modulul Obiective Turistice în Apropiere pentru a vă orienta.

· Accommodation in towns near Lunca Ilvei
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Lunca Ilvei? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Lunca Ilvei Rating: 7.2 out of 10 based on 69 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Bistrița Năsăud. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Lunca Ilvei. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.