Accommodations in Rodna, Bistrita Nasaud
1 guesthouses, hotels and cabins

Suzy from Rodna

21 places

Nota 6.8 / 10
· Services, activities, amenities
Central heating
Access to Fully equippe...
External Parking
more amenities:
Internal Parking
Massage
TV Cable
Television set
Terasse

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Rodna, Bistrita Nasaud county

Suzy - oferta de cazare
Address: Rodna , Sat Valea Vinului, Nr. 31
from Rodna, Bistrita Nasaud county

Accommodation Pensiune Rodna - affordable prices and special offers

   Muntii Rodnei reprezinta cea mai importanta unitate montana din Carpatii Orientali. Masivul, sculptat in roci cristaline rezistente, are o configuratie asimetrica cu vai abrupte si scurte spre nord, lungi si salbatice spre sud, o creasta principala lunga si continua orientata nord-vest, numeroase circuri glaciare, custuri si varfuri abrupte, semete. Localitatea Valea Vinului este o asezare minie...
 Unit's prices are not updated
Please contact the owners!
 
Capacity
max. 21 places
Plecat.ro rating
6.8 / 10
Change the page →
1 

Cazare ieftină în Rodna, județul Bistrita Nasaud, obiective și activități turistice de sezon

Informaţiile turistice propuse în mod gratuit de portalul nostru vă ajută să descoperiţi locuri intersante în apropiere de Rodna. Parcurgeţi lista unităţilor de turism din zonă şi alegeţi cazarea cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră.

Prețuri și Oferte Speciale în Rodna puse la dispoziția dumneavoastră într-un mod simplu și eficient

Consultați lista vastă de unități de turism: hoteluri, moteluri, case de vacanță, vile sau pensiuni în localitatea Rodna, județul Bistrita Nasaud și vecinătate. Pentru un plus de încredere și siguranță, vă invităm să răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare de asemenea să citiți și opiniile turiștilor care au vizitat deja hotelul sau pensiunea.

Găsiți toate informațiile practice de cazare în Rodna!

Faceți-vă plinul de informații: prețuri, intervale tarifare, multe fotografii, distanțele până la obiectivele de interes pe picioare, cu mașina sau cu transport public. Folosiți hărțile Plecat.ro pentru a vă orienta mai bine și pentru a găsi în cel mai scurt timp ceea ce căutați. Modulul de filtrare vă vine în ajutor pentru a defini din start criteriile cele mai importante pentru excursia dumneavoastră.

· Accommodation in towns near Rodna
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Rodna? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Rodna Rating: 7.1 out of 10 based on 68 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Bistrița Năsăud. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near Rodna. Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.