Accommodations in Botosani
3 guesthouses, hotels and cabins

Bianca from Botoșani

52 places | from 80 LEI per night

Nota 7.2 / 10
· Services, activities, amenities
Personal bathroom
Central heating
Internet
Orange network coverage
Vodafone Network coverage
Cosmote network coverage
Refrigerator
External Parking
Air conditioning
Restaurant
Nonstop reception
more amenities:
3G/4G network coverage
Access for disabled per...
Access to living room
Airport shuttle
Baby crib
Baggage room
Balcony
Barbeque
Bathtub

Sponsored Special Offers- vacations at bargain prices in from localitatea Botoșani, Botosani county

Bianca - oferta de cazare
Address: Str. Ion Luca Caragiale Nr 11
from Botoșani, Botosani county

Accommodation Pensiune Botosani - affordable prices and special offers

   Pensiunea Bianca va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune conditii de cazare la cele mai mici preturi din oras, mancaruri rafinate si o atmosfera relaxanta intr-un cadru intim si linistit. Week-end-uri, vacante si concedii, banchete, cocktail-uri, mese festive, excursii, drumetii, seri cu specific traditional le puteti petrece toate intr-un singur loc, la Pensiunea Bianca. Situata in...
Price per night
starting with 80 LEI
Capacity
max. 52 places
Restaurant of
200 places
Plecat.ro rating
7.2 / 10
Casa M&r Darabani - oferta de cazare
Address: Str. 1decembrie, Nr. 455
from Darabani , Botosani county

Accommodation Pensiune Botosani - affordable prices and special offers

   Casa M&R situata la iesirea din Darabani spre Paltinis, va ofera calitate, linistea si confortul necesare pentru orice eveniment. Week-end-uri, mese festive, toate intr-un singur loc. Va veti simti speciali incepand de la modul in care sunteti intampinati si tratati de personalul locatiei, de la cafeaua aromata, bauturile fine si gustarile din bucataria specific moldoveneasca si traditionala ...
 Unit's prices are not updated
Please contact the owners!
 
Capacity
max. 10 places
Restaurant of
170 places
Plecat.ro rating
6.8 / 10
Cabana Stejarul - oferta de cazare
Address:
from Botoșani, Botosani county

Accommodation Pensiune Botosani - affordable prices and special offers

   Pension Stejarul is the right place! The location of the restaurant is ideal for events (private, themed events or firms). The pension is in an exceptional natural setting, surrounded by IPOTESTI forest The unit is equipped with 15 rooms, some with bathroom, others with shared bathroom. Rooms are equipped with color TV, refrigerator, heating.Accommodation prices vary between 30-120 lei room, and ...
Price per night
starting with 30 LEI
Plecat.ro rating
6.8 / 10
Change the page →
1 

Căutați o ofertă de cazare în județul Botosani ?

Vă invităm să descoperiți o selecție de hoteluri, pensiuni, vile, cabane, moteluri sau apartamente în regim hotelier aflate în Botosani

Vă oferim un mod rapid și intuitiv de a găsi pensiunea sau hotelul cu acele caracteristici care sunt importante pentru dumneavoastră. Folosiți modulul de filtrare inteligent propus de Plecat.ro pentru a afișa cele mai relevante oferte de cazare.

Mai puteți să vă orientați cu ajutorul hărții interactive pentru a vedea poziționarea unităților de turism față de un obiectiv turistic anume.

În cazul în care știți exact ceea ce căutați, selecționați data de sosire, numărul de nopți, despre câți adulți este vorba și eventual câți copii minori. Pentru mai multe informații citiți mențiunile și politicile tarifare alăturate tarifelor prezente pe site-ul nostru. Fiecare unitate turistică poate configura reguli diferite legate de numărul maxim de persoane din cameră, politici legate de copii minori sau sub o anumită vârstă.

Cazarea în județul Botosani la hoteluri, pensiuni, vile și cabane

Consultați lista de oferte de cazare avantajoase. Fie că sunteți în căutarea unui hotel de lux sau a unei pensiuni la un preț avantajos, pe Plecat.ro găsiți o selecție cuprinzătoare de oferte de sezon în județul Botosani.

· Accommodation in other towns from Botosani county
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Botosani? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Botosani Rating: 7.2 out of 10 based on 69 voturi
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

On Plecat.ro you can find the best vacation deals near Botoșani. We've also prepared useful information that will help you have a great vacation in this part of Romania : hotels, guesthouses and cabins at affordable prices, tourism guides readily available on the interactive map. Look for tourism landmarks near . Also take a look on tourist's reviews, they will help you to better chose the best cabin, guesthouse or hotel for your romanian holidays. You are on plecat.ro, the easiest way to visit Romania.