Hotel Flo Mary

Str Ioan De Puscariu,nr 76,com Bran,statiunea Bran » Bran, Brașov » Locate on the map
 „Multumirea dumneavoastra, satisfactia noastra!“
Prices today »
Apartament 2 Camere 200 LEI / night breakfast included 6 available rooms Book now
Camere - Hotel Flo Mary
Accommodation type: Hotel

Situat la Bran,in inima agroturismului romanesc in apropierea Castelului Bran,va ofera posibiltatea petrecerii unor sejururi de neuitat intr-o atmosfera de vis atat vara cat si iarna,atat pentru turisti individuali cat si pentru grupuri organizate.

Hotelul este situat pe DN 73,la cca. 500 m de intrarea in localitate si la o distanta de 37 km de statiunea Poiana Brasov si 160 km fata de Bucuresti pe drumul european E 60.

Hotelul este compus din:

9 camere duble ,pat matrimonial 8 cu dus, 1 cu cada, 1 camera tripla,pat matrimonial si pat single, baie cu dus, 6 apartamente cu 2 camere - 4 pax, 1 ap cu scara interioara, 1 apartament cu 3 camere - 6pax, ap cu scara interioara, 1 apartament lux-2 camere cu un living si baie cu Jacuzzi,

Curtea hotelului ofera spatiu de joaca pentru copii si posibilitatea petrecerii timpului in aer liber ,la gratar sau pe tarasa hotelului..Exista de asemenea loc de joaca amenajat langa restaurantul hotelului,restaurant ce ofera meniuri specific romanesti traditionale ,cat si internationale.

Camerele hotelului Flo'Mary***dispun de mobilier, dotari si decoratiuni care ofera comoditate, eleganta, dar si eficienta in exploatarea utilitatilor si spatiului.

Foreign languages spoken by the staff » English • Spaniolă • Italian • Aromână

Services and amenities

General Services / Common parts
Access to living room
Room services and amenities
Minibar
Sports and leisure activities
Paragliding - platit
Bathroom amenities
Shower
Technical and Business services
Vodafone Network coverage
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Bran, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Hotel Flo Mary from Bran, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Hotel Flo Mary after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!