Boutique Hotel Emire

Tohanita 27 A » Bran, Brașov » Locate on the map
 „Special place nothing impossible“
Camere - Boutique Hotel Emire
Accommodation type: Hotel

Construit în toamna anului 2011, Hotel Emire detine un loc aparte prin eleganta si rafinament in mirifica statiune Bran, incarcata de istorie si mister. Hotel Emire situat intr-o zona linistita, cu un peisaj deosebit, cu o vedere panoramică la Munţii Bucegi , Piatra Craiului, se află la doar 5 minute cu maşina de Castelul Bran, la 15 minute cu maşina de zona de schi Zănoaga şi la 25 de minute cu maşina de Cetatea Râşnov.

Hotel Emire clasificat la 4 **** va ofera cazare in cele 16 camere disponibile oaspetilor acesta fiind spatioase cu un confort deosebit, mobilier elegant, minifrigider, plasmă, cablu TV, internet Wi-fi, telefon, terasa si grup sanitar.

Hotel Emire dispune de 4 tipuri de camera: Camere Matrimoniale Standard, Camere deluxe Tip Baldachin, Apartamente Romantice si Apartamente Luxury, toate cu un design atragator si spatiu de cazare generos.

Restaurantul Emire cu o capacitate de 45 de locuri, va ofera un meniu diversificat continand o varietate de mancaruri romanesti si internationale. In restaurantul Emire cu un décor personalizat, se pot organiza mese festive, petreceri, receptii sau alte evenimente asemanatoare.

Pentru organizarea diferitelor training-uri, Conferinte sau Seminarii, intalniri de afaceri si multe alte evenimente Emire ofera spatiul ideal, o sala de conferinta cu o capacitate de 40 de locuri.”

Foreign languages spoken by the staff » #

Services and amenities

General Services / Common parts
Baggage room
Internet
Restaurant
Room services and amenities
Panorama, View
Bathroom amenities
Bathrobe
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Bran, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Boutique Hotel Emire from Bran, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Boutique Hotel Emire after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!