Montan-Bran

Str Iancu Gontea, Simon » Bran, Brașov » Locate on the map
 „Wind of change...“
Camere - Montan-Bran
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea Montan-bran se afla in statiunea turistica Bran, adresa str.Iancu Gontea nr 264, pe valea Simonului, la 2500 m de intersectia cu drumul national, cu acces asfalt, intr-o zona spectaculoasa ca peisaj, la varsarea piriului Tisa in Simon.

Drumul din imediata apropiere (Valea Tisei), duce la Schitul Bran, un loc de o frumusete rara.

Pensiunea Montan-bran dispune de 12 camere, spatiu de socializare(lobby) dotat cu fotolii si canapele de piele si un big screen tv, restaurant de 24 locuri, spatiu pt mic dejun, terasa exterioara pentru restaurant/bar suspendata si acoperita, bar complet dotat (expresor profesional, masini de gheata, infuzoare de ceai/cafea, etc), piscina interioara, recirculata si acoperita, cu acces din interior si la terasa exterioara amenajata pt plaja, sauna uscata de 4 pers,aparate de fitness, masa de tenis, cos de baschet, sala de conferinta de 24 pers, cu acces separat, dotata cu ecran de proiector, flipchart, tv set.

Foreign languages spoken by the staff » English • Franceză • Italian

Services and amenities

General Services / Common parts
Courtyard
Sports and leisure activities
Basket field
Monopoly / Board games
Relaxation activites
Sauna
Bathroom amenities
Personal bathroom
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Bran, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Montan-Bran from Bran, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Montan-Bran after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!