Pensiunea Katharina

Str. Principală 100D - 507026 Predeluţ/Bran » Bran, Brașov » Locate on the map
Camere - Pensiunea Katharina
Accommodation type: Pensiune

Cazare in Zona Bran Moeciu cu posibilitati de pensiune completa la Pensiunea Katharina este locul de cazare unde veti gasi linistea si intimitatea de care aveti nevoie.

Pensiunea dispune de o capacitate de cazare de 38 locuri (camere de lux 24 metri patrati), din care:

- camere cu pat dublu, baie proprie si balcon.

- camere triple, baie, balcon

La Pensiunea Katharina conditiile de cazare sunt la cel mai inalt nivel calitativ.

Interioarele frumos lambrisate, camerele mari si luminoase, baile dotate modern sunt toate garantia unei vacante perfecte intr-o atmosfera rustica. De precizat ca fiecare camera, precum si living-ul, sunt dotate cu televizor legat la reteaua TVS.

Pensiunea Katharina este echipata cu incalzire centralizata, fiind disponibila in orice moment al anului. Ne dorim sa asiguram confortul maxim tuturor clientilor cazati la pensiunea noastra.

La parter se gaseste restaurantul cu o capacitate de 80 locuri ideal pentru mese festive, botezuri, sau orice tip de evenimente.

Pentru a oferi o gama de servicii complete celor care doresc sa-si petreaca un sejur in zona Bran - Moeciu, Pensiunea Katharina pune la dispozitie clientilor sai un teren de joaca pentru copii, sala de aerobic si forta, tenis de masa, biliard.

Services and amenities

General Services / Common parts
Kids play center
Room services and amenities
Television set
Sports and leisure activities
Pool table
Bathroom amenities
Shower
Others services and amenities
Party/ Ball room
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Bran, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Pensiunea Katharina from Bran, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Pensiunea Katharina after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!