Casa Celi

str. Valea Portii , nr. 228 » Bran, Brașov » Locate on the map
Camere - Casa Celi
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea Casa Celi se afla situata in localitatea Bran-Poarta, la 2 km de Castelul Bran si la 500 m de partia de ski Zanoaga, intr-un peisaj montan deosebit, indiferent de anotimp. Este o constructie noua (martie 2009) care imbina modernul cu rafinamentul si bunul gust, intr-un amestec de alb cu wenge.

Pensiunea Casa Celi va pune la dispozitie un spatiu de cazare intr-o linie de design cu totul deosebita, capacitatea totala a acesteia fiind de 20 locuri dispuse in 8 camere:

1 camere DBL (care pot fi aranjate in regim twin cat si matrimonial);, 3 camere DBL cu pat matrimonial;, 1 camera tripla cu 2 paturi (care pot fi aranjate atat in regim twin cat si matrimonial) si un fotoliu extensibil;, 1 apartament compus din 2 camere triple (cu pat matrimonial si un fotoliu extensibil extrem de confortabil) si un living (cu o canapea de 2 locuri);, 1 pat extensibil (ce poate fi pus in orice camera in functie de necesitati).,

Utilitati camera: mobilier (cu spatii generoase, modern, pe wenge), grup sanitar (cu cabina de dus), terasa proprie (cu vedere spre muntii Bucegi), tv LCD cu cablu (prin antena BOOM), internet wireless.

Camerele sunt astfel amenajate incat permit cazarea in bune conditii a familiilor cu copii. De asemenea, exista posibilitatea cazarii si a copiilor pana intr-un an intr-un pat-tarc.

Caldura si apa calda sunt asigurate 24 de ore de o centrala termica proprie.

Pensiunea beneficiaza de un amplasament deosebit, fiind strabatuta pe doua laturi ale terenului de un paraias si de paraul Poarta ce asigura un fundal sonor linistitor. Puteti petrece timpul liber in foisor, pe terasa sau in balansoar.

Copiii se pot distra in locul pregatit pentru ei. La parter exista un semineu functional pe lemne ce confera un ambient deosebit mai ales in sezonul de iarna.

De asemenea, TV si sistemul audio - video va pot antrena si personaliza atmosfera cum doriti in salonul de relaxare unde puteti savura cafeaua. Va punem la dispozitie jocuri de societate (rumy, table, sah, carti).

Masinile dvs. sunt in siguranta in parcarea proprie (cu 10 locuri). Masa (mic dejun, pranz si/sau cina) se poate servi in salonul special amenajat la parterul pensiunii, intr-o ambianta intima, putand alege dintr-o varietate de specialitati cu specific traditional sau italian. Iubitorii de natura pot prepara un gratar si servi masa in foisor.

Din aceasta locatie se pot face numeroase trasee turistice in muntii Bucegi, masivul Piatra Craiului si Cascada Urlatoarea. Zona Rucar - Bran ofera numeroase obiective geografice, geologice si montane.

Foreign languages spoken by the staff » English • Franceză • Greek

Services and amenities

Room services and amenities
Balcony
Fireplace
Sports and leisure activities
Ski slope
Bathroom amenities
Bathtub
Others services and amenities
Biological Cuisine
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Bran, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Casa Celi from Bran, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Casa Celi after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!