Ioana Bran+ Vila Muntii Bucegi

Str Muntii Bucegi Nr 5 » Bran, Brașov » Locate on the map
 „Vii ca turist, pleci ca prieten!“
Prices today »
Dubla 90 LEI / night breakfast
22 LEI /pers/day
34 available rooms Book now
Camere - Ioana Bran+ Vila Muntii Bucegi
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea Ioana se afla in Bran-Poarta, la 1,5 km de Castelul Bran, vechi leagan de civilizatie si istorie al Transilvaniei, in drum spre partia de ski Zanoaga care se afla tot la 1,5 km departare de pensiune.

Pensiunea Ioana dispune de 34 camere duble, cu grup sanitar propriu, tv LCD DE 82 CM, , balcon individual, incalzire centrala, sala de mese pentru 130-150 de persoane(se poate folosi si ca sala de curs) si bar.

Pensiunea mai dispune de terasa in aer liber, gratar in aer liber, 3500 de metri de curte cu livada(meri, peri, pruni, ciresi, visini, gutui, nuci), parau si loc de joaca pentru copii.

Incalzirea se realizeaza cu ajutorul celor doua centrale termice, iar in caz de nevoie cu radiatoare electrice. . Alimentarea cu apa este posibila datorita celor trei surse: fantana, izvorul si reteaua Branului, care cu ajutorul celor doua hidrofoare fac posibila alimentarea cu apa calda si rece a celor 34 bai non stop.

Vila mai dispune si de iluminare nocturna ce se realizeaza cu ajutorul celor 15 stalpisori pitici.

Sala de mese este lambrisata pana la jumatate, cu grinzi aparente si gresie imitatie de piatra de rau. Doua grupuri sanitare deservesc sala de mese.

Vila este dotata si cu un bar, care satisface cele mai exigente gusturi. Transportul se poate asigura pentru 4 persoane cu masina personala sau pentru un grup mai mare (maxim 17 persoane) cu microbusul.

Pe perioada verii, terasa este atractia pensiunii. Cu o capacitate de 50-60 de persoane, cu iluminare nocturna si inconjurati de jardiniere pline de flori (trandafiri, dalii, craite, regina noptii si altele) turistii vor beneficia de tot confortul pentru a se simti ca acasa.

Imprejurimile va asteapta sa le descoperiti in drumetiile facute in sejurul dumneavoastra.

Foreign languages spoken by the staff » English • Spaniolă

Services and amenities

General Services / Common parts
External Parking
Garden
Room services and amenities
Balcony
Pets allowed
Technical and Business services
3G/4G network coverage
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Bran, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Ioana Bran+ Vila Muntii Bucegi from Bran, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Ioana Bran+ Vila Muntii Bucegi after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!