The GuestHouse

Generala Traian Mosoiu Nr. 7 » Bran, Brașov » Locate on the map
Prices today »
Camera Dubla Superioara 140 LEI / night breakfast
22 LEI /pers/day
1 available rooms Book now
Camere - The GuestHouse
Accommodation type: Pensiune

The Guesthouse - Cazare Confortabila

Pensiunea GuestHouse este condusa de noi, Ioana si John. Oferim sase dormitoare spatioase si foarte atractive fiecare cu baie proprie si cu vedere spectaculoasa asupra castelului Bran.

Pensiunea noastra este amplasata aproape de centrul Statiunii Turistice Bran, cu acces direct din drumul national, dar este construita mai retras in spate tocmai pentru a oferi turistilor linistea dorita. La 3,5 km departare se afla partia de ski Poarta Zanoaga dotata cu teleski unde pot practica acest sport atat incepatorii asistati de instructori cat si avansati.

De asemenea pentru o ambianta cat mai placuta in sezonul rece folosim semineul cu lemne din living, care produce caldura la propriu si la figurat ofera caldura unui camin. Pensiunea detine un living spatios dispus in fata semineului si de un spatiu pentru luat masa in care este amenajat un mic bar. Pentru verile calduroase GuestHouse dispune si de o terasa spatioasa acoperita unde se poate lua masa sau doar spatiu pentru relaxare in aerul curat de Bran.

Pentru oaspetii care doresc sa-si prepare singuri hrana le punem la dispozitie bucataria moderna si bine echipata.

La cerere servim mancare traditionala romaneasca si mai ales transilvaneana, folosind produse locale proaspete si organice. Asiguram servirea produselor pentru orice dieta si orice varsta.

Pensiunea este construita in mijlocul unei gradini cu gazon, unde copii pot alerga in voie si se pot juca in locul amenajat special pentru ei bine dotat si plin de jucarii.

Foreign languages spoken by the staff » English

Services and amenities

General Services / Common parts
Airport shuttle - platit
Laundry service - platit
Terasse
Others services and amenities
Party/ Ball room
Agritourism
Barbeque
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Bran, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for The GuestHouse from Bran, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about The GuestHouse after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!