Poiana Verde Bran

Str Gheorghe Cosma Rasina Nr 8 » Bran, Brașov » Locate on the map
Prices today »
Double 80 LEI / night breakfast
10 LEI /pers/day
4 available rooms Book now
Camere - Poiana Verde Bran
Accommodation type: Pensiune

Pensiunea Poiana Verde este clasificata "3 margarete" de Ministerul Turismului, avand dotari specifice si spatii generoase.

Pensiunea este situata intr-un cadru natural retras, deosebit de pitoresc. Pensiunea Poiana Verde va ofera sansa unui sejur de neuitat intr-un cadru intim, unde veti sosi ca oaspeti si de unde veti pleca ca prieteni. Atmosfera pe care o veti intalni aici va crea starea de recreere, confort, liniste si relaxare pe care v-ati dorit-o dintotdeauna pentru o vacanta ideala sau pentru petrecerea unor momente de neuitat.

Veti putea avea un somn linistit, veti putea vedea razele soarelui care patrund dimineata dinspre Bucegi, veti admira Piatra Craiului scaldata in soarele amiezii, veti putea sa va bucurati de o gradina generoasa ce a fost odata o pajiste.

Aici veti gasi curatenia pe care o doriti si care vi se ofera destul de rar. Aici veti putea gandi privind de pe terase curtea si imprejurimile: ce mai pot obtine in plus de la natura, in afara peisajului, a aerului curat si a linistii dintre dealuri? Veti gasi sigur un raspuns care o sa va bucure.

Foreign languages spoken by the staff » English

Services and amenities

General Services / Common parts
Courtyard
Room services and amenities
Balcony
Minibar
Room-service
Technical and Business services
Cosmote network coverage
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Bran, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Poiana Verde Bran from Bran, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Poiana Verde Bran after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!