DOINA BRANULUI

bran, brasov » Bran, Brașov » Locate on the map
Prices today »
Dubla 100 LEI / night breakfast included 9 available rooms Book now
Camere - DOINA BRANULUI
Accommodation type: Vilă

Vila la cheie!

Vila noua! Destinata folosirii exclusive a turistilor! I

Ideala pentru concedii, petreceri, aniversari, sedinte, intalniri de afaceri. Vila Doina Branului, curtea de 2000 mp, raul din curtea pensiunii, gradina de 8000 mp si terenul de fotbal, va apartin pe toata perioada sejurului!

Acces cu masina pana in curtea pensiunii indiferent de conditiile meteo!

Sunteti Singuri in vila, curte si gradina! Pentru grupuri mai mari bonus ce-a de a 9 a camera.

Acceptam tichete de vacanta si tichete cadou! Eliberam factura!

Preturile se pot negocia in functie de gradul de ocupare si de durata sejurului!

Ora de intrare si ora de iesire din vila la dispozitia turistilor.

Aerul proaspat, oaza de liniste si verdeata, muzica linistitoare a raului aflat in curtea pensiunii, speram sa va faca un sejur de neuitat la Vila Doina Branului din Bran!

Vila Doina Branului dispune de:

8 camere duble cu baie, tv, balcoane proprii si 1 camera cu tv si baie langa, toate camerele au paturi de 160/200 - la cerere va putem pune la dispozitie paturi pliante, iar pentru parintii cu copii mici patut, carucior, landou, masuta, etc., living spatios, dotat cu sistem audio, tv, canapea extensibila- ideal pentru petreceri si team building, bucatarie mare, complet utilata la dispozitia turistilor (cuptor cu microunde, cafetierea, aragaz+cuptor, combine frigorifice, mixer, tacamuri, vesela. . . ), terasa de 80 mp cu acces din living, curte de 2000 mp, parcare proprie, rau in curte, gradina de 8000 mp, foisoare, gratar acoperit pe malul raului, protap toate cu acces din living si de pe terasa, dar si din curte, loc de joaca special amenajat pentru copii (topogan, nisip, leagane, cumpana ), incalzire centrala pe gaz metan - caldura si apa calda non stop- dumneavoastra hotarati cat de cald sa fie in vila, termostat la dispozitia dumneavoastra, teren de fotbal, posibilitati de drumetii in poienitele din zona, la cerere gazdele va pot fi ghizi pentru a cunoaste frumusetile zonei.,

Vila Doina Branului se inchiriaza si in regim self catering!

Preturile se pot negocia in functie de gradul de ocupare si de durata sejurului!

Va asteptam cu drag!

Services and amenities

General Services / Common parts
Baggage room
Courtyard
Sports and leisure activities
Rummy
Agritourism
Barbeque
Technical and Business services
Vodafone Network coverage
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Bran, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for DOINA BRANULUI from Bran, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about DOINA BRANULUI after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!