Garsoniera Antonella

Brasov, str.de Mijloc nr.32 » Brașov, Romania » Locate on the map
Camere - Garsoniera Antonella
Accommodation type: Apartament în regim hotelier

Dispunem de o garsoniera cu acces separat situata intr-o curte cu aspect medieval, este o constructie noua si dotata la standarde moderne de calitate si confort. Garsoniera are in componenta o camera cu un pat dublu (capacitate 2 persoane), cablu tv, bucatarie mobilata , o baie cu dus.

Parcarea este gratuita.

Preturile sunt accesibile fiind o alternativa reala a cazarii de la hotel pentru tarifele practicate si serviciile de calitate, astfel incat cazarea poate fi un real succes daca alegeti Garsoniera Antonella ! Va asteptam!

In cazul in care nu confirmati telefonic sau prin email rezervarea dumneavoastra aceasta va fi anulata.

Suntem localizati la 15 minute de mers pe jos pana in Piata Sfatului, unde puteti vizita Biserica Neagra, Muzeul de Istorie Casa Sfatului sau puteti sa urcati pe muntele Tampa sa va bucurati de o panorama superba. La 20 minute de mers pe jos se afla Autogara de unde puteti lua busul daca doriti sa vizitati Castelul Bran

 

 Foreign languages spoken by the staff » English • Franceză • Italian • Maghiară

Services and amenities

General Services / Common parts
Internet
Room services and amenities
Refrigerator
Smoke detectors
Bathroom amenities
Hair dryer
Shower
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Garsoniera Antonella from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Garsoniera Antonella after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!