Best Accommodation

Centrul Istoric » Brașov, Romania » Locate on the map
Camere - Best Accommodation
Accommodation type: Apartament în regim hotelier

Apartamente in regim hotelier Brasov la PRETURI DE CRIZA, nu facem rabat de la calitate. Aceste apartamente confera mai multa intimitate, confort si spatiu sejurului dumneavoastra de afaceri sau turistic.

Apartamentele sunt situate in zone de interes ale orasului Brasov, respectiv Centrul Civic sau Centrul Istoric al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre, Piata Sfatului, Prima Scoala Romaneasca, Poarta Schei, Strada Sforii, etc.

Tarifele sunt calculate in functie de numarul de persoane astfel incat o persoana sau doua pt inchiria o garsoniera in regim hotelier dar si un apartament de doua camere la acelasi tarif cu garsoniera.

Cazarea in regim hotelier in apartamente sau garsoniere presupune inchirierea intregului apartament respectiv garsoniere, dotate cu bucatarii functionale si complet utilate, amenajate cu bun gust, ilustrand perfect conceptul unei “case la cheie”. Avantajele apartamentelor si garsonierelor in regim hotelier nu sunt doar confortul, spatiul si interioarele deosebite si personalizate ci si preturile avantajoase cu mult mai mici decat cele ale mijloacelor clasice de cazare.

Aveti la dispozitie dormitoare spatioase, living - room cu Tv si Audio Sistem, Dvd - Player, bucatarii utilate complet incepand de la tacamuri, vesela, aragaz, filtru de cafea, frigider si bai spatioase cu cada sau cabina de dus. Punem un accent deosebit pe curatenia si igiena acestor locatii, de aceea intotdeauna veti avea la dispozitie un extra set de lenjerie de pat si prosoape.

Utilitati: • Bucatarii complet utilate • Tv cu televiziune prin cablu si Internet • Sistem Dvd player • Sistem Audio CD • ParcareDorind sa aducem un plus in serviciile oferite va punem la dispozitie si serviciul Rent a car sau transferuri, de asemenea ghid turistic. Vorbim engleza, italiana si germana.

Apeland la apartamente si garsoniere in regim hotelier veti gasi intotdeauna confortul propriei locuinte.

Foreign languages spoken by the staff » English • German • Italian • Portugheză

Services and amenities

Room services and amenities
Access to Fully equipped kitchen
Personal fully equipped kitchen
TV Cable
Relaxation activites
Jacuzzi
Bathroom amenities
Bathtub
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Best Accommodation from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Best Accommodation after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!