Complex Turistic Puntea Dilicii

Valea Glajeriei,rasnov » Brașov, Romania » Locate on the map
Prices today »
Pret Cabana/zi Raul Mare 500 LEI / night   5 available rooms Book now
Camere - Complex Turistic Puntea Dilicii
Accommodation type: Cabană

Ne-am gandit ca este cazul sa renuntam la gresie ,faianta,rigips si gaz si am ales numai lemn masiv,piatra si foc in vatra.

Toate acestea pentru a te ajuta sa te intorci in mijlocul naturii. Daca vrei o contopire dintre trecut si servicii la nivelul civilizatiei actuale,sau mai clar intre vechi si nou...nu ai decat sa vi la noi.Pentru tine si prietenii tai apropiati avem 20 de locuri in camere duble sau single.

Faptul ca aici in aer liber,departe de ochii lumii,poti face plimbari prin imprejurimi fie ca este vorba de M-tii Bucegi traseu de 4 ore pana la Cabana Malaiesti,Poiana Brasov 17 km unde veti putea schia,sari cu parapanta,inota,Bran 17 km,celebru din cauza muzeului Castelul Bran,partia de schi de aici,iarna va poate oferi o alternativa la Poiana Brasov,Brasov 17 km....

Evident nu va trebui sa ratati excursia la Cetatea Rasnov unde pe langa privelistea asupra orasului care va va indemna la fotografii,mai puteti admira noul muzeu..

Services and amenities

General Services / Common parts
Garden
Room services and amenities
Panorama, View
Sports and leisure activities
Card games
Trekking / Hiking
Agritourism
Orchard / Forest
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Complex Turistic Puntea Dilicii from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Complex Turistic Puntea Dilicii after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!