Hostel Casa Dragonilor

Str. Nicolae Balcescu, Nr. 12 » Brașov, Romania » Locate on the map
Camere - Hostel Casa Dragonilor
Accommodation type: Hotel

Hostel Casa Dragonilor – Brasov. Construit intr-o cladire istorica din centrul Brasovului, cu o arhitectura aparte, este locul excelent pentru a cunoaste alti turisti si schimba impresii din calatorii, dar si punctul de plecare pentru noi aventuri.

Dupa vizite lungi printr-un oras cu o frumoasa isorie si cele mai cautate atractii turistice din tara, stii ca revii sa te odihnesti intr-un loc primitor si relaxant.

Pentru a vă bucura de vacanță la Hostel Casa Dragonilor, vă recomandăm cele mai bune evenimente și atracții din Brașov și împrejurimilile sale.

Hostel Casa Dragonilor este locul unde găsești cea mai bună cazare, cu personal calificat, zonă comună confortabilă cu o atmosferă prietenoasă și cu un bar unde poți savura băuturi de calitate, totul al un preț corect.

Cel mai nou hostel din oraș, Casa Dragonilor, situat în centrul Brașovului, la cinci minute distanță de importantele atracții ale orașului de sub Tâmpa, vă așteptă cu oferte avantajoase. Toți turiștii care fac rezervări la hostelul noustru din Brașov vor primi o intrare gratuită la Natura Parc®, cel mai mare parc sportiv și de agrement din țară.

Services and amenities

General Services / Common parts
Nonstop reception
Payment by card
Room services and amenities
Pets allowed
Sports and leisure activities
Chess / Backgammon
Pool table
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Hostel Casa Dragonilor from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Hostel Casa Dragonilor after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!