Grand Hotel Brasov

Str. Garii Noua Nr 6 » Brașov, Romania » Locate on the map
Prices today »
Camera Dubla 220 LEI / night breakfast included 20 available rooms Book now
Camere - Grand Hotel Brasov
Accommodation type: Hotel

Fie ca va bucurati de o vacanta sau pur si simplu incercati sa evadati din viata cotidiana, Grand Hotel va ofera camere cu un design unic si un confort sporit, create pentru a satisface si cele mai exigente cerinte.

Cateva dintre facilitatile de care va puteti bucura sunt: acces cu cartela magnetica ,televizor cu cablu TV ,birou de lucru ,telefon in camera si in baie , acces gratuit la internet high speed, minibar, jacuzzi, sauna, masaj, fitness, room-service, sala de conferinta, bar, restaurant, parcare pazita .

Hotelul se adapteaza oaspetilor care calatores in scop de afaceri, punand la dispozitie doua sali de conferinte complet dotate, receptionarea si transmiterea mesajelor prin fax si internet wireless .

De asemenea cuplurile proaspat casatorite si nu numai, pot avea parte de surprize inedite si clipe de neuitat in camerele cu un design special, dotate cu jacuzzi si special decorate.

Asadar, va asteapta oricare dintre cele 17 camere duble , 2 single sau apartamentul , pentru a va simti rasfatati , relaxati si pentru a gusta din luxul si atmosfera unica oferita de Grand Hotel.

Foreign languages spoken by the staff » English • Franceză • Spaniolă • Italian

Services and amenities

General Services / Common parts
Cloth ironing service - platit
Room services and amenities
Television set
Sports and leisure activities
Chess / Backgammon
Technical and Business services
Digi Mobil Network coverage
Vodafone Network coverage
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Grand Hotel Brasov from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Grand Hotel Brasov after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!