Garden Club

B-Dul Grivitei, Nr. A48 » Brașov, Romania » Locate on the map
Camere - Garden Club
Accommodation type: Hotel

Complexul turistic Garden Club este situat la ieșirea din Brașov către Târgu Mureș / Sighisoara, pe bulevardul Griviței nr.A48. Garden Club este o gazdă perfectă atât pentru invitați, cât și pentru persoane oficiale, grupuri turistice, oameni de afaceri și oaspeți ai Brașovului. Complexul va pune la dispoziție un hotel cu 15 camere, un restaurant, terasă, corturi pentru evenimente, o gradina, o piscina in aer liber si o atmosfera de neuitat.

Hotelul Garden Club este clasificat la 3 stele si a fost deschis in toamna 2008. Serviciile de cazare in Brasov va sunt ofertite prin cele 15 camere duble, dotate cu baie proprie, TV, mobilier de lemn si calitate de patru stele.

Restaurantul Garden Club are o capacitate de 80 de locuri si va ofera un spatiu de desfasurare pentru masa, intalnire de afaceri, nunta, cununie sau orice alt eveniment, care doriti sa se faca intr-un cadru intim, luminos si cu mancare excelenta.

Piscina Garden Club este situată in curtea complexului si este in aer liber. Confortul, dotările si serviciile oferite vor face ca evenimentele organizate în locația noastră să fie de neuitat.

Vă punem la dispoziție logistica necesară pentru organizarea de evenimente, prin cortul de evenimente cu o capacitate de 220 de persoane, așezat în fața piscinei.

Dincolo de masa excelentă și serviciul impecabil atuul nostru este ambianța placută, intimă și relaxantă.

Services and amenities

General Services / Common parts
External swimming pool
Pavilion Garden
Room services and amenities
Balcony
Bathroom amenities
Shower
Technical and Business services
Digi Mobil Network coverage
Legal Terms  ·  Contact Us  ·  Subscribe to our Newsletter  ·  Sitemap

Are you planning to visit Brașov, Brașov county, România? On plecat.ro you can find special offers, services and amenities and pricing details for Garden Club from Brașov, county Brașov, România. Read reviews from people that have already stayed here. Say what you thought about Garden Club after your stay. Prepare your suitcases and have a great vacation in Romania!